Heb je onze nieuwste training al gezien?

Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de gehele trap te zien om de eerste stap te zetten

- M.L. King -


Individuele coaching: En nu ik!

Een uniek, persoonlijk traject voor jou, als jij het anders wilt. Je niet langer onzeker of niet goed genoeg willen voelen. Je wilt sterk en midden in het leven staan.


Misschien loop je er wel eens tegenaan dat je rondjes blijft draaien in dezelfde vicieuze cirkel, privé of in je loopbaan. Je hebt echt geen zin in langslepende therapie of coachsessies om uit deze sleur te komen, maar er moet wel iets gebeuren. Wie ben je nu eigenlijk, waar sta je en waar wil je naar toe? Je luistert al een tijdje naar die ene podcast, leest tijdschriften en boeken of houdt een dagboek bij. Maar het omzetten van deze kennis naar de praktijk, wil nog niet echt lukken. Je voelt dat het tijd is om je eigen plan te gaan trekken. 

Zolang je in je huidige situatie blijft zitten, voel je de onrust in je hoofd en lijf toenemen. De meningen van anderen, beïnvloeden je meer dan je lief is en stiekem ga je ongemerkt aan jouw grenzen voorbij. Pijnlijk om te concluderen. En toch is het tijd voor jou om de spiegel op te zoeken want zo gaat het niet langer. Je bent bereid je open te stellen en jouw energie te hervinden. 

Tijdens de individuele coachgesprekken hebben we alle tijd voor jou. Jacobien en Elise zijn een luisterend oor en helpen jou je gedachten te ordenen. Samen gaan we de basis van jouw leven weer stevig neerleggen. We gaan uit van circa 3 uur per gesprek, waarin we tot de kern komen van jouw vraagstukken. Je krijgt inzicht in je eigen overtuigingen en door deze te herkennen en erkennen, kan je weer vooruit. Het wordt weer helder in jouw hoofd en je krijgt hulp bij het zetten van de eerste stappen in de juiste richting. 

Wanneer we samen aan de slag gaan, gaan we enkele keren in gesprek. Een kort maar krachtig traject, waardoor je op een laagdrempelige manier weer dichtbij jezelf komt. Open, veilig en vertrouwd. Je zal ervaren dat je eigenlijk alles weet, maar simpelweg de juiste weg weer mag vinden. De ‘gemakkelijkheid’ van veranderen, ga je inzien. Na de gesprekken zal je een vrij gevoel ervaren. 

Wil jij overleggen of individuele coaching is wat jou nu verder gaat helpen? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Natuurlijk mag je ook altijd even bellen of appen. We kijken er naar uit om van je te horen! 

 

Praktische details 

Locatie: Voor de individuele gesprekken (ca 3 uur per sessie) overleggen we samen waar deze zullen plaatsvinden. Dit kan zowel online als offline, op een locatie of wandelend in de natuur. Bij de trajecten ontvang je ons boek "IN VERBINDING"  waarin wij onze vijf uitgangspunten beschrijven hoe je  een stevige minder kunt ontwikkelen.

Coaches: Elise Sanders & Jacobien de Haan

Tarieven:

Losse sessie

€ 411,- ex. btw

Pakket van maximaal 3 sessies

€ 1.158,- ex. btw 

Pakket van maximaal 6 sessies

€ 2.225,- ex. btw

Let op! Je kunt in aanmerking komen voor verschillende vergoedingen & subsidies


Elise en Jacobien hebben de opleiding Transformatieve Coaching en Mediation succesvol doorlopen bij  een door het Nederlands Mediation Instituut (NMI) erkend opleidingsinstituut en zijn hiervoor geregistreerd bij instituut ITCO 


Reviews

Vertellen wat wij met onze coaching teweegbrengen, laten we graag aan anderen over:


Heb een super gezellige weekend gehad. Zo blij-ei gevoel

Gisteren met mijn moeder een boswandeling gemaakt en de coaching kwam ter sprake. Ik gaf aan dat ik na drie sessies aan het einde was gekomen. Mocht ik het nodig vinden dan kon ik altijd weer bij je terecht. Ze vond het mooi wat ik vertelde en de stappen die ik tot nu toe gezet heb. Daarom, bedankt voor de spiegel waarin je me liet kijken, bedankt voor de verdieping naar waar ik op zoek was en je tijd!! Zo waardevol!!! Ik heb met jou een zaadje gepland, waar zeker een mooie plant uit begint te groeien.  Met de juiste voeding zal deze steeds verder groeien en kan ik straks oogsten, hoe fijn is dat.


Weet je wat zo geweldig is? Ik heb binnen twee maanden alles bereikt wat ik bij het begin van dit traject niet had en bovenal heb ik zo'n positief gevoel! Ik weet nu hoe ik de negatieve gevoelens en gedachtes om kan buigen en daardoor ben ik niet meer afhankelijk van anderen maar geloof ik in mezelf

Lara Postma


Ik heb geleerd dat ik er als mens echt wel toe doe en met zaken uit het verleden om te gaan. Dat ik niet op alles invloed kan en moet willen hebben. Het loslaten van zaken waar je geen invloed op hebt geeft veel rust. Ik heb ook geleerd dat je ongemerkt soms snel in een dip schiet. Dat is echt zonde en onnodig, hiermee leren omgaan en dit herkennen geeft veel rust".

M.S.


Terwijl ik vaak rust uitstraalde gebeurde er van binnen zóveel.

Nu ervaar ik rust. Echte rust.

Richard Klein


Ik ben echt heel dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en ik heb het met beide handen aangegrepen. Ik vond het coaching traject duidelijk, super en het heeft mij echt geholpen. Het is op een heel andere manier dan wanneer je naar een psycholoog gaat.

Bij jullie word je een spiegel voorgehouden en dat heeft een mens soms echt nodig.

Dewi Sijl


Door deze coaching ben ik anders in het leven gaan staan. Ik doe meer dingen en ben zelfs met mijn kleinkinderen op vakantie gegaan!

Ik heb mezelf gevonden en dat is pure winst.

Jannet Buist


Ik kijk al zolang naar jullie op social media, denk al vaker dat ik het anders wil maar zat zo tegen die stap aan te hikken. En nu, nu ben ik onwijs trots op mijzelf en erg blij dat ik het besluit genomen heb om contact met jullie te zoeken. Ik wilde het echt anders en alleen lukte mij het niet.

Pia Briggeman


Deze manier van coachen was helemaal nieuw voor mij. Het is verhelderend, praktisch en confronterend wat ik niet altijd fijn vond maar wat wel zorgde voor groei. De gebruikte methode zorgde voor inzicht in wat mijn oude manier van denken mij allemaal gekost heeft. En dat was in mijn geval een behoorlijk lange lijst. Ik  zou iedereen direct aanraden om een individueel coaching traject te gaan volgen bij Sanders en De Haan. Al na de eerste sessie voelde ik me blij en opgelucht. Dat blije gevoel dat ik nu ervaar gun ik iedereen.

M.D.


Ik durf weer in mijn kracht te staan en weet dat ik de enige ben die gaat over mijn geluk. De mening, gedrag en verwachtingen van anderen kan ik veel beter loslaten en kan vanuit compassie verder.

Shirley Oortwijn


Ik kan nu anders met nieuwe situaties omgaan. Al moet ik mijn hoofd er goed bij houden om niet in oude patronen te vervallen. Je hoeft het niet te doen als je denkt dingen te kunnen wegstoppen of als je niet met de billen bloot wilt.  Ik vond het ook vaak lastig om me over te geven. Achteraf ben ik  heel erg blij dat ik de stap heb genomen want: “Als je verandering wilt, dan moet je het gewoon gaan doen".

A.v.d.T.


Kort gezegd ben ik nu meer in contact met anderen. Eigenlijk is het heel simpel maar als je het laat liggen en gaat parkeren dan is het niet meer in je zichtveld en wordt het een steeds groter obstakel. Ik wist niet precies wat ik moest verwachten en ging er open-minded naar toe. Al vrij snel kwamen we bij de kern, waar mijn grootste valkuil zit en waar ik steeds weer in terug val. De sessies vlogen om en wat ik zo fijn vond was dat ik veel praktijkvoorbeelden in kon brengen, deze hielpen mij echt op de werkvloer. Ik kon ze vervolgens gelijk gaan toepassen.

Roy van de Hoek


Doordat we zo in verbinding bleven, ook buiten de afspraken om, lukte het mij om de knop om te zetten. Daardoor gaat het nu weer goed met mij. Ik sta weer positief in het leven, ik heb zelf de keuze gemaakt om mijn vaste baan op te zeggen en heb zelfs alweer een nieuwe baan. We hebben het samen weer goed én hebben het boerderijtje waar ik van droomde gekocht. Weet je wat het mij echt gebracht heeft? Dat ik weer leef!

M.A.


Door de coaching sta ik nu anders in het leven. Denk meer aan mijzelf, durf stappen te nemen, waarbij ik groei in ontwikkeling en kan negatieve gedachten makkelijker omdraaien naar het positieve.
Kortom heb coaching als zeer positief ervaren.
Achiena Hoving

Je bent vooral zelf aan zet. Ik ben in coaching geweest en heb mij nadien nooit zo rustig en bevrijd gevoeld. Ik ben aan de slag gegaan en heb knopen doorgehakt . Ik zou het echt iedereen aanraden......... Gooi het roer om, vandaag nog!

Mira Homan


Waarom coaching? Ik wilde graag weer plezier in mijn werk krijgen. Ik worstelde met mezelf en mijn functie/rol binnen het team. En door deze coaching ben ik mezelf gaan zien zoals ik ben: ik accepteer mezelf en ben oké! Aanrader!

Ciska Bleeker

 


Omdat ik graag oude, negatieve patronen wilde veranderen, startte ik met coaching bij Sanders en De Haan. "Ik ben niet goed-genoeg zat te veel in mijn hoofd, dat vulde ik zelf in en hield daardoor mensen op afstand. Wat heeft het mij opgeleverd? Ik ben mij meer open gaan stellen, bewuster van mijn houding en wat dat met anderen doet en ik stel meer vragen. Op werkgebied ben ik mij gaan oriënteren en dat levert positieve energie op! Ik ga me richten op wat ik wil en gelukkig van word. Ik wil graag investeren in de mensen om mij heen en me richten op werk en focussen op de toekomst. In Verbinding ❤️

Ingrid de Groot


"ZODRA JE EEN ETIKET OP MIJ PLAKT, ONTKEN JE MIJ"

Søren Kierkegaard


PRAKTIJKRUIMTE JACOBIEN

PRAKTIJKRUIMTE ELISE