Gecoacht worden is niet zwak maar getuigt juist van lef!

Gepubliceerd op 16 juli 2023 om 14:01

Na een tijd van minder goede keuzes, veel verdriet en niet meer weten hoe het verder moet, heb ik contact gezocht met Jacobien.Gelukkig volgde de eerste coachingsafspraak snel. Ik voelde me direct enorm op m’n gemak bij Jacobien. Alsof ik haar al jaren kende. Aan haar kon in echt alles vertellen. En dat heb ik ook gedaan.

Jacobien spiegelt, geeft mij raad, laat mij heel goed nadenken, maakt me aan het lachen en aan het huilen, maar zorgt er vooral voor dat ik verder kom.

Elke dag werk ik aan een betere versie van mijzelf. Dit kost wel heel veel energie, maar het levert enorm veel op. Rust in mijn hoofd, balans, dat ik weer kan genieten van de kleine dingen en dat ik vrijer in het leven kan staan. Ik wil me niet meer druk maken over allerlei dingen die er niet toe doen, ik wil geen op de weg en op mijn schouder en dat stemmetje in mijn hoofd mag ook gerust zijn mond houden. Ik kan en weet het zelf!

Ik ben er nog niet, maar ik ben wel heel trots op waar ik nu sta. Ik gun het iedereen, een betere versie van jezelf te worden. Gecoacht worden door iemand is niet zwak, maar getuigt juist van lef! Het is een investering in jezelf waar je je hele leven profijt van zult hebben! Niet twijfelen, maar doen!

In september ga ik starten met de opleiding ‘De gouden schakel’. En wie weet wat me dat gaat brengen in de toekomst…

-Rianne-

 
«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.