Heb je onze nieuwste training al gezien?

Opfrisdag 'Geen Gedoe Meer' 

Ga je mee op verdiepingsreis? Jij durfde al eerder met ons naar jezelf te kijken als mens en als professional. Je  hebt inzicht gekregen in wat je doet met je denken en wat je denken doet met jou. 
Maar hoe zat het nou ook alweer?


Deze opfrisdag is speciaal voor jou als je eerder een workshop of traject bij ons gevolgd hebt. Je bent al op de hoogte van onze werkwijze en methodiek, maar het is allemaal wat weggezakt en je merkt steeds vaker dat je het lastig vindt om weer in de FLOW te komen.

Ben je bereid om met een kleine groep gelijkgestemden opnieuw naar jezelf te kijken?  Elkaar en jezelf een spiegel voor te houden en gericht te werken aan je innerlijke kompas zodat je weer regie neemt, invloed ervaart en bewuste keuzes maakt? Er is alle ruimte om situaties te bespreken waar jij tegenaan loopt of om die terugkerende patronen weer de kop in te drukken.

We herhalen onze methodiek In Verbinding vanuit 5 uitgangspunten: 

1.  Ik ben oké 

2. Ik heb een keuze

3. Ik hou van mij

4. Mijn inzet is 100%

5. Ik ben dankbaar 

 

Praktische details 

Inhoud & opbouw: De opfrisdag 'Geen Gedoe Meer' is een interactieve dag van 10.00 - 16.00 uur op de vergaderzolder van Landgoed 't Wildryck in Diever. De dag is compleet verzorgd, dus inclusief koffie/thee, versnaperingen en een heerlijke lunch. 

Aantal deelnemers: maximaal 6 

Investering: € 169,- inclusief btw

Betaling vindt plaats na het verwerken van je aanmelding.

 

Let op! Als je met z'n tweetjes komt, ontvang je van ons een mooie verrassing. Neem dus vooral je buurvrouw, collega, broer, oma, partner, moeder of je beste vriend mee! 

 

Datum in 2023: 

  • 2 december 
 

Wat vonden anderen van deze opfrisdag?


Ik heb een tijd geleden een coachingstraject gevolgd en het leek me fijn om nog een keer naar jullie manier van (om)denken te kijken. Vooral hoe je een probleem benadert en oplost volgens jullie In Verbinding-methode. Het was een zeer leerzame dag. Ik kon echt even met jullie naar een probleem kijken en naar een mogelijk oplossing. Maar ook luisteren naar de ander en waar zij tegenaan liep.

 

Wat mij het meeste bij blijft? Het persoonlijke van deze dag. Het ging even over mij. Ook de oplossing die werd gegeven. Ik heb het thuis meteen uitgevoerd en het helpt mij nu nog steeds om er op een andere manier naar te kijken, Ik wil verbinding geen verwijdering.

- J.B. -


"Met veel enthousiasme en positiviteit geven deze dames hun training. Een wandeling tussendoor om de andere gesprekken te voeren en in beweging te komen. Een aanrader als je loopt te puzzelen met een vraag of met jezelf."

- Frits de Jong -


"Met veel interesse de opfriscursus gevolgd. Jullie maken het onbespreekbare bespreekbaar en raken daarmee de kern van hoe je de volgende stap kan nemen. Het was een intensieve dag met veel energie en plezier!"

- Wybe Braaksma -