Meld je NU aan voor onze workshop op 8 juli a.s.

Reviews

Vertellen wat wij teweeg brengen, kunnen we beter aan anderen overlaten:

Heb je heel eventjes de tijd om voor ons een review te schrijven? Je helpt ons zo om meer mensen te bereiken en dus meer mensen te helpen naar een gelukkiger leven, met meer verbinding. Heel erg bedankt!


Wauw wauw wauw. Diepe buiging voor deze 2 toppers. Ik doe er toe en ik ben oke.

❤️ Eeuwig dankbaar deze 2. Dikke knuffel

Lisa O.


Als ik 2 dames zou aanraden dan zijn het wel deze 2,
5 cursussen aangeboden gekregen via mijn werkgever de ZorgZaak.
Even goede handvatten aangereikt gekregen niet meer denken in problemen maar in oplossingen. Niet meer met mij smoes komen ik ben Nou eenmaal chaotisch kan er niks aan doen. Geweldig hoe deze 2 leukerds je een spiegel voor houden.

Dank jullie wel Toppers❤️

Sandra C.


Wat een geweldige dames, die het top doen.
Een cursus waar je wat aan hebt en die je weer eens aan het denken zet, dat het ook anders kan en moet. Dat je er mag zijn en dat je oké bent. Dank jullie wel lieve dames ❤
Catharina W.

Ik wil je nog even bedanken voor de algemene cursus en met name voor de laatste verhelderende woorden tijdens de samenwerkingsopdracht. Er zijn voor mezelf wel dingen wat ik voelde op zijn plaats gevallen door de vragen die je stelde en de antwoorden die je gaf. Ik denk dat jullie samen nog meer mensen dingen van een andere kant kunnen laten inzien zodat ze zich door het te doen een beter persoon voelen. Veel succes in de toekomst en nogmaals bedankt! 

Deelnemer teamtraject de Zorgzaak


Heb een super gezellige weekend gehad. Zo blij-ei gevoel

Gisteren met mijn moeder een boswandeling gemaakt en de coaching kwam ter sprake. Ik gaf aan dat ik na drie sessies aan het einde was gekomen. Mocht ik het nodig vinden dan kon ik altijd weer bij je terecht. Ze vond het mooi wat ik vertelde en de stappen die ik tot nu toe gezet heb. Daarom, bedankt voor de spiegel waarin je me liet kijken, bedankt voor de verdieping naar waar ik op zoek was en je tijd!! Zo waardevol!!! Ik heb met jou een zaadje gepland, waar zeker een mooie plant uit begint te groeien.  Met de juiste voeding zal deze steeds verder groeien en kan ik straks oogsten, hoe fijn is dat.


Weet je wat zo geweldig is? Ik heb binnen twee maanden alles bereikt wat ik bij het begin van dit traject niet had en bovenal heb ik zo'n positief gevoel! Ik weet nu hoe ik de negatieve gevoelens en gedachtes om kan buigen en daardoor ben ik niet meer afhankelijk van anderen maar geloof ik in mezelf

Lara Postma, Clientadviseur Cosis


Ik heb geleerd dat ik er als mens echt wel toe doe en met zaken uit het verleden om te gaan. Dat ik niet op alles invloed kan en moet willen hebben. Het loslaten van zaken waar je geen invloed op hebt geeft veel rust. Ik heb ook geleerd dat je ongemerkt soms snel in een dip schiet. Dat is echt zonde en onnodig, hiermee leren omgaan en dit herkennen geeft veel rust".

M.S.


Terwijl ik vaak rust uitstraalde gebeurde er van binnen zóveel.

Nu ervaar ik rust. Echte rust.

Richard Klein, Zorg Coördinator Phusis


Ik ben echt heel dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en ik heb het met beide handen aangegrepen. Ik vond het coaching traject duidelijk, super en het heeft mij echt geholpen. Het is op een heel andere manier dan wanneer je naar een psycholoog gaat.

Bij jullie word je een spiegel voorgehouden en dat heeft een mens soms echt nodig.

Dewi Sijl, Pedagogisch medewerker Phusis


Door deze coaching ben ik anders in het leven gaan staan. Ik doe meer dingen en ben zelfs met mijn kleinkinderen op vakantie gegaan!

Ik heb mezelf gevonden en dat is pure winst.

Jannet Buist, Lerares Verpleegkunde


Ik kijk al zolang naar jullie op social media, denk al vaker dat ik het anders wil maar zat zo tegen die stap aan te hikken. En nu, nu ben ik onwijs trots op mijzelf en erg blij dat ik het besluit genomen heb om contact met jullie te zoeken. Ik wilde het echt anders en alleen lukte mij het niet.

Pia Briggeman, Zorg Coördinator Trans


Deze manier van coachen was helemaal nieuw voor mij. Het is verhelderend, praktisch en confronterend wat ik niet altijd fijn vond maar wat wel zorgde voor groei. De gebruikte methode zorgde voor inzicht in wat mijn oude manier van denken mij allemaal gekost heeft. En dat was in mijn geval een behoorlijk lange lijst. Ik  zou iedereen direct aanraden om een individueel coaching traject te gaan volgen bij Sanders en De Haan. Al na de eerste sessie voelde ik me blij en opgelucht. Dat blije gevoel dat ik nu ervaar gun ik iedereen.

M.D.


Ik durf weer in mijn kracht te staan en weet dat ik de enige ben die gaat over mijn geluk. De mening, gedrag en verwachtingen van anderen kan ik veel beter loslaten en kan vanuit compassie verder.

Shirley Oortwijn, Pedagogisch Medewerker Phusis


Ik kan nu anders met nieuwe situaties omgaan. Al moet ik mijn hoofd er goed bij houden om niet in oude patronen te vervallen. Je hoeft het niet te doen als je  denkt dingen te kunnen wegstoppen of als je niet met de billen bloot wilt.  Ik vond het ook vaak lastig om me over te geven. Achteraf ben ik  heel erg blij dat ik de stap heb genomen want: “Als je verandering wilt, dan moet je het gewoon gaan doen".

A.v.d.T.


Kort gezegd ben ik nu meer in contact met anderen. Eigenlijk is het heel simpel maar als je het laat liggen en gaat parkeren dan is het niet meer in je zichtveld en wordt het een steeds groter obstakel. Ik wist niet precies wat ik moest verwachten en ging er open-minded naar toe. Al vrij snel kwamen we bij de kern, waar mijn grootste valkuil zit en waar ik steeds weer in terug val. De sessies vlogen om en wat ik zo fijn vond was dat ik veel praktijkvoorbeelden in kon brengen, deze hielpen mij echt op de werkvloer. Ik kon ze vervolgens gelijk gaan toepassen.

Roy van de Hoek, Tangenborgh


De grootste verandering is voor mij echt dat ik nu wel gelukkig ben. Ik durf steeds beter te zeggen wat ik wel en niet vind en wat ik wel of niet wil. Dit doe ik nu op een goeie manier, vanuit contact en uit liefde. Gewoon omdat ik het zo vind of voel en dat het dan ook niet erg is, want het is mijn mening of mijn idee en dat is gewoon goed.


Doordat we zo in verbinding bleven, ook buiten de afspraken om, lukte het mij om de knop om te zetten. Daardoor gaat het nu weer goed met mij. Ik sta weer positief in het leven, ik heb zelf de keuze gemaakt om mijn vaste baan op te zeggen en heb zelfs alweer een nieuwe baan. We hebben het samen weer goed én hebben het boerderijtje waar ik van droomde gekocht. Weet je wat het mij echt gebracht heeft? Dat ik weer leef!

M.A. Dierenarts


Door de coaching sta ik nu anders in het leven. Denk meer aan mijzelf, durf stappen te nemen, waarbij ik groei in ontwikkeling en kan negatieve gedachten makkelijker omdraaien naar het positieve.
Kortom heb coaching als zeer positief ervaren.
Achiena Hoving, Cosis

Je bent vooral zelf aan zet. Ik ben in coaching geweest en heb mij nadien nooit zo rustig en bevrijd gevoeld. Ik ben aan de slag gegaan en heb knopen doorgehakt . Ik zou het echt iedereen aanraden......... Gooi het roer om, vandaag nog!

Mira Homan, Coach Scauting - GewoonMira


Reactie plaatsen

Reacties

Arda tijink
4 maanden geleden

Positief ervaren veel van opgestoken.
En dicht bij mezelf blijven