Opfrisdag 'Het Roer Om' 

Ga je mee op verdiepingsreis? Jij durfde al eerder met ons naar jezelf te kijken als mens en als professional. Je  hebt inzicht gekregen in wat je doet met je denken en wat je denken doet met jou. 
Maar hoe zat het nou ook alweer?


Deze opfrisdag is speciaal voor jou als je eerder een workshop of traject bij ons gevolgd hebt. Je bent al op de hoogte van onze werkwijze en methodiek, maar het is allemaal wat weggezakt en je merkt steeds vaker dat je het lastig vindt om weer in de FLOW te komen.

Ben je bereid om met een kleine groep gelijkgestemden naar jezelf te kijken?  Elkaar en jezelf een spiegel voor te houden en gericht te werken aan je innerlijke kompas zodat je meer echte regie neemt, invloed ervaart en bewuste keuzes maakt?

We herhalen onze methodiek In Verbinding vanuit 5 uitgangspunten: 

1.  Ik ben oké 

2. Ik heb een keuze

3. Ik hou van mij

4. Mijn inzet is 100%

5. Ik ben dankbaar 

 

Praktische details 

Inhoud & opbouw: De opfrisdag 'Het Roer Om' is een interactieve dag van 10.00 - 16.00 uur op de vergaderzolder van Landgoed 't Wildryck in Diever. De dag is compleet verzorgd, dus inclusief koffie/thee, versnaperingen en een heerlijke lunch. 

Aantal deelnemers: maximaal 6 

Investering: € 149,- inclusief btw

Betaling vindt plaats na het verwerken van je aanmelding.

 

Let op! Als je met z'n tweetjes komt, ontvang je van ons een mooie verrassing. Neem dus vooral je buurvrouw, collega, broer, oma, partner, moeder of je beste vriend mee! 

 

Datum in 2022: 

  • 26 november