Heb je onze nieuwste training al gezien?

Workshop 'Geen Gedoe Meer'

Voor iedereen die er zat van is en het anders wil, geven Sanders & De Haan de eendaagse workshop 'Geen Gedoe Meer'. Jij leert hoe je van keuzestress naar besluitvaardigheid gaat. Na deze workshop heb je helderheid gekregen in je denken, doen en de keuzes die jij mag maken. Dit op een mooie locatie in een gezellige, vertrouwde sfeer, waar ruimte is voor jouw verhaal.


Stel je voor dat je je geremd voelt door de buitenwereld. Door wat mensen van je vinden en vooral ook wat jij zelf vindt van hoe het allemaal gaat. Je gaat maar gewoon door, want zo hoort het nu eenmaal. Echt vervullend voelt het alleen niet meer. Situaties op je werk, in je bedrijf of thuis beginnen je te irriteren. Het slurpt energie en je voelt de druk om keuzes te maken. Maar ja, welke? 

Je hebt misschien nog de ijdele hoop dit gevoel vanzelf wel verdwijnt als je het de tijd geeft. Het liefst schenk je er niet te veel aandacht aan, want alles wat je aandacht geeft, groeit toch? Gelukkig geldt dit andersom ook! Wanneer jij je aandacht gaat richten op de besluiten die je te nemen hebt en op de dingen die je energie geven, is dat waar je meer van krijgt. Probleem: Je wilt dit wel veranderen, maar hoe doe je dat? 

De workshop Geen Gedoe Meer is geschikt voor iedereen die het anders wil. Je maakt kennis met onze methodiek 'In Verbinding' waarbij we werken met

5 uitgangspunten: 

1.   Ik ben oké 

2. Ik heb een keuze

3. Ik hou van mij

4. Mijn inzet is 100%

5. Ik ben dankbaar 

Tijdens onze eendaagse workshop 'Geen Gedoe Meer' ga je inzien dat jij zelf de sleutel in handen hebt naar de oplossing, en welk slot nieuwe deuren gaat openen.

Je gaat ervaren dat jij goed bent, zoals je bent. Wat wij doen is je liefdevol, met humor en compassie bij de hand nemen op het pad naar levenslust en vrijheid. Tijdens deze dag heb jij de regie. Je mag alles en hoeft niets. Jij beslist of je vanaf de zijlijn meekijkt, je eigen vraagstukken inbrengt, luistert of juist praat. Je mag helemaal jezelf zijn. Als jij je openstelt, zal deze dag de eerste stap zijn richting verbinden, besluiten, groei, rust, levenslust en vrijheid! Je hervindt je energie en kan weer gaan genieten van de kleine dingen. 

 

Praktische details 

 

Inhoud & opbouw: De workshop Geen Gedoe Meer is een interactieve dag van 10.00 - 16.00 uur op de vergaderzolder van het prachtige Landgoed 't Wildryck in het bosrijke Diever. De dag is compleet verzorgd, dus inclusief koffie/thee, versnaperingen en een heerlijke lunch. 

Aantal deelnemers: maximaal 6.

Je krijgt ons boek In Verbinding

 

Investering: € 169,- inclusief btw. 

Betaling vindt plaats na verwerken van je aanmelding.

 

Let op! Als je met z'n tweetjes komt, ontvang je van ons een mooie verrassing. Neem je buurvrouw, collega, broer, oma, partner, moeder of je beste vriend(in) mee! 

 

Trainers: Elise Sanders & Jacobien de Haan

 

Datum in 2023

  • 10 juni
  • 23 september

Heb je een kortingscode van ons ontvangen? Vul 'm dan op het inschrijfformulier in. Wij regelen het daarna. 


Reviews

Vertellen wat wij, door de workshop, teweegbrengen, laten we graag aan anderen over


Ik heb meer inzicht in mezelf gekregen. Dat krijg je als je deze workshop volgt: meer bewustwording van jezelf en openheid. Elise en Jacobien zijn fijne mensen. En ik heb ook veel gehad aan de voorbeelden die ze gaven.

Edith Geertsma


'Een mens is nooit uitgeleerd.' Ik leer elke dag, ook vandaag. Jullie vertelden dat jijzelf degene bent die invloed uitoefent op jouw leven en misschien gelooft nog niet iedereen dat, maar het is het enige wat klopt.

Linda Boerma 


De openheid en persoonlijke verhalen geeft herkenning en bevestiging waardoor je ook al ondersom kan gaan denken. de praktijkvoorbeelden spreken mij ook erg aan. Ik gun iedereen een mooie verbinding met zichzelf en daardoor ook met andere mensen om je heen.

R.B


Mijn doel was om meer voor mezelf op te komen. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen, vond het heel leerzaam met een goede dosis humor. Wat is mij bijgebleven? Dat geluk bij jezelf ligt. Ik raad de workshop zeker aan!

Sandra Geertsema


Ik heb het inzicht gekregen dat anderen dezelfde problemen ervaren die ik ook heb/had, Dat ik niet de enige ben. Wat mij bijgebleven is van deze workshop is dat er wordt gekeken naar waar de 'angel' zit en vanuit hier verder kunt gaan bouwen. 

J.B. 


Ik wilde hernieuwde motivatie om niet te kiezen voor 'dippen'. En dat is gelukt. Wat ik nog meer heb geleerd? Dat je altijd een keuze hebt. Wat je zelf geeft, krijg je terug (positiviteit). De workshop is een laagdrempelige manier om kennis te maken met jullie coaching. 

Maria Aalders 


Ik wilde het anders, omdat ik opsta met een glimlach maar naar bed ga met een traan; een gevoel van falen. Ik zoek handvatten om voor mezelf op te komen en de strijd met mezelf te stoppen. Als ik goed voor mezelf zorg, zorg ik ook beter voor anderen. Heeft de workshop geholpen? Ja, het geeft kracht door nieuwe inzichten. Ik gun anderen dit gevoel ook. Met deze inzichten ga ik aan de slag: het ligt niet aan de ander, bij mezelf houden en sorry kunnen zeggen. Ik heb echt genoten van deze dag. Het voelde veilig en tussen de middag wandelen was ook zo fijn.

Mara Rijff


Ik was op zoek naar handvatten en ideeën om om te gaan met conflicten en inzicht te krijgen in mijn eigen rol. Deze workshop is een goede eerste stap. Ik ben mij meer bewust van dingen waar ik invloed op heb. En ga zeker verder met alle inzichten die ik vandaag heb gekregen.

Anneke Bos 


Wat fijn om vandaag aansluiting te vinden en ook herkenning en erkenning. Het geeft lucht. Ik wil met mezelf aan de slag en patronen veranderen. De compassie van Jacobien en Elise vind ik erg fijn. Ik ben vandaag letterlijk gezien en gehoord. :-) Ik laat het allemaal even bezinken, maar grote kans dat ik individueel nog iets ga volgen. Mooi zo doorgaan! Ook fijn dat humor een belangrijk onderdeel is. 

Ingrid de Groot 


Ik wil meer durven en wat positiever, minder onzeker, in het leven staan. Wat deze dag mij heeft geleerd? Dat ik het bij mezelf moet zoeken. Eerst naar mezelf moet kijken. Door deze workshop ben ik anders naar dingen gaan kijken waar ik in de praktijk ook mee verder ga. Ik raad 'm daarom ook zeker aan. Ga zo door!

A.E. 


Door mezelf aan te melden voor deze workshop heb ik een 'laatste stap' in mijn proces gezet. Maar er is nog een hoop werk te doen. Ik vond het vertrouwen, het interactieve karakter en de laagdrempeligheid van de workshop heel prettig. Je hebt eigenlijk geen kans om te duiken. Met de inzichten die ik heb gekregen, ga ik verder met mijn persoonlijke ontwikkeling.

 J.B. 


Waarom deze workshop? Omdat ik veel denk, maar niet doe. Ik heb door deze dag geleerd dat je zelf invloed hebt op hoe je elke situatie je laat raken. En dat ik goed ben, maar de ander ook. Een aanrader? JA!! Omdat Jacobien en Elise open, eerlijk, met een lach en een traan delen. spiegelen en je aanzetten tot denken en DOEN. Het persoonlijke verhaal van Elise sprak mij aan, omdat ik mij daarin herken. Inspirerend! Dat kan ik ook!

Jullie zijn topwijven! Ga zo door. 

Tessa John - Verheij


Heb je tijd om voor ons een review te schrijven? Super! Daardoor wordt onze zichtbaarheid groter en bereiken we steeds meer mensen die we kunnen helpen naar een gelukkiger leven. Heel erg bedankt!

Wil je op de hoogte blijven? 

ONTVANG GRATIS NIEUWS, INSPIRATIE, TIPS EN KORTINGEN

Als je je aanmeldt voor de inspiratiemail ontvang je mooie dingen. Het laatste nieuws over het eerstvolgende workshop, motivatie, inspiratie, nieuw materiaal én vet lekkere acties en kortingen die je écht niet wilt missen!