Meld je NU aan voor onze workshop op 13 mei a.s.

Individuele coaching: En nu ik!

Een uniek, persoonlijk traject voor jou, als jij het anders wilt. Je niet langer onzeker of niet goed genoeg willen voelen. Je wilt sterk en midden in het leven staan.


Misschien loop je er wel eens tegenaan dat je rondjes blijft draaien in dezelfde vicieuze cirkel, privé of in je loopbaan. Je hebt echt geen zin in langslepende therapie of coachsessies om uit deze sleur te komen, maar er moet wel iets gebeuren. Wie ben je nu eigenlijk, waar sta je en waar wil je naar toe? Je luistert al een tijdje naar die ene podcast, leest tijdschriften en boeken of houdt een dagboek bij. Maar het omzetten van deze kennis naar de praktijk, wil nog niet echt lukken. Je voelt dat het tijd is om je eigen plan te gaan trekken. 

Zolang je in je huidige situatie blijft zitten, voel je de onrust in je hoofd en lijf toenemen. De meningen van anderen, beïnvloeden je meer dan je lief is en stiekem ga je ongemerkt aan jouw grenzen voorbij. Pijnlijk om te concluderen. En toch is het tijd voor jou om de spiegel op te zoeken want zo gaat het niet langer. Je bent bereid je open te stellen en jouw energie te hervinden. 

Tijdens de individuele coachgesprekken hebben we alle tijd voor jou. Jacobien en Elise zijn een luisterend oor en helpen jou je gedachten te ordenen. Samen gaan we de basis van jouw leven weer stevig neerleggen. We gaan uit van circa 3 uur per gesprek, waarin we tot de kern komen van jouw vraagstukken. Je krijgt inzicht in je eigen overtuigingen en door deze te herkennen en erkennen, kan je weer vooruit. Het wordt weer helder in jouw hoofd en je krijgt hulp bij het zetten van de eerste stappen in de juiste richting. 

Wanneer we samen aan de slag gaan, gaan we enkele keren in gesprek. Een kort maar krachtig traject, waardoor je op een laagdrempelige manier weer dichtbij jezelf komt. Open, veilig en vertrouwd. Je zal ervaren dat je eigenlijk alles weet, maar simpelweg de juiste weg weer mag vinden. De ‘gemakkelijkheid’ van veranderen, ga je inzien. Na de gesprekken zal je een vrij gevoel ervaren. 

Wil jij overleggen of individuele coaching is wat jou nu verder gaat helpen? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Natuurlijk mag je ook altijd even bellen of appen. We kijken er naar uit om van je te horen! 

 

Praktische details 

Locatie: Voor de individuele gesprekken (ca 3 uur per sessie) overleggen we samen waar deze zullen plaatsvinden. Dit kan zowel online als offline, op een locatie of wandelend in de natuur. Bij de trajecten ontvang je ons boek "IN VERBINDING"  waarin wij onze vijf uitgangspunten beschrijven hoe je  een stevige minder kunt ontwikkelen.

Coaches: Elise Sanders & Jacobien de Haan

Tarieven:

Losse sessie

€ 411,- ex. btw

Pakket van maximaal 3 sessies

€ 1.158,- ex. btw 

Pakket van maximaal 6 sessies

€ 2.225,- ex. btw

Let op! Je kunt in aanmerking komen voor verschillende vergoedingen & subsidies


ALS JE ME EEN ETIKET OPPLAKT, DOE JE ME TENIET

Søren Kierkegaard


Elise en Jacobien hebben de opleiding Transformatieve Coaching en Mediation succesvol doorlopen bij  een door het Nederlands Mediation Instituut (NMI) erkend opleidingsinstituut en zijn hiervoor geregistreerd bij instituut ITCO