Heb je onze nieuwste training al gezien?

COACHING, wat kun je doen?

Een uniek, persoonlijk traject voor jou, als jij het anders wilt. Je niet langer onzeker of niet goed genoeg willen voelen.
En nu Ik! voor als je sterk en midden in het leven wilt staan.

Voor iedereen die bij ons reeds een traject heeft afgerond en behoefte heeft aan ondersteunde vervolggesprekken, hebben wij de mogelijkheid om een maandelijkse sessie van 60 minuten te boeken.

Jullie zijn het erover eens, er moet iets gebeuren en wij begeleiden leidinggevenden en hun team bij het bespreekbaar maken van spanningen, onvrede of conflicten zodat zij als team weer in verbinding komen met elkaar.

Is er sprake van langdurig ziekteverzuim door bijvoorbeeld ziekte of burn-out ? Re-integratie is meestal een onbekend pad voor medewerkers en werkgevers. Wij ondersteunen hier graag in, geven advies en stimuleren.

Het kan zijn dat er bemiddeling nodig is om weer in verbinding met jezelf en de ander te komen. Sanders en  De Haan biedt begeleiding en mediation wanneer je vastzit en er (samen) niet meer uitkomt.

Al lekker rondgesnuffeld op onze site en heb je de keuze gemaakt om een traject bij ons te volgen? Dan krijg je met ons te maken! Wie we zijn en waarom we doen wat doen, kun je op de pagina 'Over Ons' lezen. 

Vanuit ervaring.........

‘’Sta open voor gesprekken met elkaar.’’

De dames van Sanders en De Haan

Ik zag de dames een poosje geleden zitten en dacht ik zet de stap er moet iets veranderen! Ik was al een poosje de balans kwijt qua werk. De werkdruk werd groter en ik vernam het toenemen van onrust bij mijzelf en mijn collega’s.

Ik heb een aantal sessies bij de dames gehad en tijdens deze sessies merkte ik dat je jezelf in het dagelijkse leven een spiegel voor moet houden.

Kijk vooral naar jezelf en blijf dicht bij jezelf en je gevoel. Sta open voor gesprekken met elkaar. Bekijk het eens van een andere kant, niet alléén jouw werkelijkheid is de waarheid!

En keer op keer kwam ik erachter dat als je echt iets wilt je zelf aan zet bent.

Verschuil je niet achter veiligheid of gewoontes maar neem actie wanneer je daar de behoefte aan hebt en dat is negen van de tien keer het geval!

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Thanks Lady’s

Gerda Geerdsen Toen ik niet lekker in m'n vel zat ben ik via een collega naar Sanders en De Haan verwezen. Best spannend maar wat voelde ik me snel vertrouwd. Ik heb alles op tafel gegooid en dat hebben we samen besproken. Je luisterde, gaf adviezen maar vooral gaf je me inzichten. Ik heb geleerd om meer aan mezelf te denken. Ik doe het goed zoals ik het doe en ik mag er zijn. Je gaf me de moed stappen te ondernemen en naar mijn hart te luisteren. In de toekomst ga ik mezelf afvragen 'wat wil ik echt' en 'waar voel ik me goed bij'.

Ook heb ik geleerd andermans problemen aan te horen en advies te geven maar ze niet te absorberen en er mijn probleem van te maken.

Onwijs bedankt voor de fijne gesprekken.

Mirthe

Perfect!In mijn werk als belastingadviseur is het belangrijk dat ik fouten voorkom en vooruit denk. Maar ik moest van mezelf altijd álles perfect doen, dat was de norm voor mij.Intussen voelde ik me helemaal niet zo perfect.

Tijdens de coaching opleiding van Sanders en De Haan snapte ik ineens hoe het zat: ik bouwde een muurtje om me heen zodat anderen niet zouden kunnen zien dat ik niet perfect wás. Zodat ik me niet hoefde te schamen en controle kon houden. En dat had mij al heel lang buikpijn, stress opgeleverd en energie gekost.

Want bij alles checkte ik onbewust of ik wel goed genoeg was in wat ik deed. En die check pakte meestal niet goed uit: ik was geen goede partner, moeder, dochter, belastingadviseur, collega, vriendin, buur.En ik was ook vaak boos: op m’n zoon, m’n partner, in het verkeer. Geïrriteerd omdat klanten hun afspraken niet nakwamen of dingen anders deden dan mij goed leek. Ik voelde me machteloos als dingen anders liepen dan ik wilde. Niet dat ik dagelijks servies aan stukken smeet, maar het kostte me wel een hoop energie.

Tijdens de coaching opleiding leerde ik dat het één met het ander te maken heeft: als ik me niet goed voel, geef ik de ander daarvan onbewust de schuld, ik bouw een muurtje. Maar het is alleen mijn gevoel, ík hoor in de opmerking van de ander impliciet ‘jij bent niet goed’. De ander zegt dat helemaal niet!Sinds ik me daarvan bewust ben, en niet meer in alles ‘jij bent niet goed’ hoor, zijn mijn relaties beter, inhoudelijker. Ik bereik m’n doelen makkelijker. En ik voel me stukken beter. Bijna perfect

Tineke