En nu ik: individuele coaching               

Voor de uitstellers: hou daarmee op en kom in actie


Misschien loop je er wel eens tegenaan dat je rondjes blijft draaien in dezelfde vicieuze cirkel, privé of in je loopbaan. Je voelt dat het tijd is om je eigen plan te gaan trekken. 

Tijdens de individuele coachgesprekken is er alle tijd voor jou. Jacobien en Elise zijn een luisterend oor en helpen jou je gedachten te ordenen. Samen gaan we de basis van jouw leven weer stevig neerleggen. Je krijgt inzicht in je eigen overtuigingen en door deze te herkennen en erkennen, kan je weer vooruit. Het wordt weer helder in jouw hoofd en je krijgt hulp bij het zetten van de stappen in de juiste richting. Onze coaching stijl kan teveel zijn voor veel mensen. Dat is oké want we kunnen het niet iedereen naar de zin maken. Het is geen trucje maar een persoonlijke verandering in leefstijl. Dit proces heeft invloed op elk onderdeel van je leven. Vanuit onze kracht, enthousiasme en expertise gaan we samen door dit proces en ontdekken we waar jij wat te doen hebt, wat je verlangen is, gericht op energie, ontspanning en plezier. Met als resultaat een stevige en positieve verandering.

Een uniek, persoonlijk traject voor jou, je bent het waard!

Een kort en krachtig traject, waardoor je op een laagdrempelige manier weer dichtbij jezelf komt. Open, veilig en vertrouwd. Vol met energie, luchtigheid en spiegels. De ‘gemakkelijkheid’ van veranderen, ga je inzien. Het resultaat zal zijn dat je een vrij gevoel gaat ervaren.


Succesverhaal

Soms ben je het even kwijt, druk, druk, druk met werk en anderen en dan je zelf daarbij totaal vergeten totdat.. en dan heb je hulp nodig om de zaken weer op de rails te zetten en weer terug naar je zelf te gaan, wat wil ik? wie wil ik zijn? hoe nu verder?
Door een collega gewezen op Sanders en de Haan, afspraak gemaakt voor coaching en bij Jacobien de Haan terecht gekomen in haar praktijk in het rustige Dwingeloo.

Na een eerste kennismaking was de klik er gelukkig en zijn we het coaching traject echt ingegaan, in een prettige setting 1 op 1 meerdere coaching sessies gevolg. wat ik daarbij fijn vond is de ongedwongen sfeer, goede analyses, lekker direct, no nonsens, soms streng maar ook met humor, duidelijke opdrachten en handvatten om met jezelf aan de gang te gaan.

Het heeft mij zeer geholpen. bedankt.
Michel.


Wil jij overleggen of individuele coaching is wat jou nu verder gaat helpen net als Michel? bel ons dan. Natuurlijk mag je ook appen of ons contactformulier invullen. We kijken er naar uit om van je te horen!

Praktische details: 

Starten binnen 2 weken na aanmelden.

Locatie: Voor de individuele gesprekken (ca 3 uur per sessie) overleggen we samen waar deze zullen plaatsvinden. Dit kan zowel online als offline, op een locatie of wandelend in de natuur. Je ontvangt ons boek "IN VERBINDING"  

Coaches: Elise Sanders of Jacobien de Haan  Jij mag kiezen welke coach samen met jou op mag trekken

Tarieven: 

  • Losse sessie € 411,- ex. btw 
  • Pakket van maximaal drie sessies € 1158,- ex. btw
  • Pakket van maximaal zes sessies € 2225,- ex. btw

Het is mogelijk om in termijnen te betalen, het is mogelijk om zonder btw te betalen. Stop met denken en start met overleggen, want in overleg is er meer mogelijk dan je denkt. 


Let op! Je kunt in aanmerking komen voor verschillende vergoedingen & subsidies