Voor jou als je jouw energielevel en plezier wilt vergroten


3 daagse coaching & inspiratie retraite in Drenthe

Wanneer:

7, 8, en 9 juni 2024 

nog 6 plekken beschikbaar

27, 28 en 29 september 2024

nog 5 plekken beschikbaar


Wil je even ontsnappen aan de drukte van thuis, hectiek, werk of gezin en heerlijk drie dagen jezelf centraal zetten tijdens de retraite in Drenthe?

Eventjes helemaal tijd voor jezelf nemen en in alle rust van binnen en buiten in jou de boel opruimen? Dan is deze retraite in Drenthe echt iets voor jou! Drie dagen (twee nachten) trekken we ons terug op een heerlijke landelijke locatie, weg van de bewoonde wereld. Hier kom je pas echt tot rust. Deze dagen word je volledig verzorgd. Wordt wakker in een comfortabele kamer en ervaar de serene stilte van de omgeving.

Programma

  • De eerste dag staat in het teken van kennismaken met elkaar en trekken we samen op, leren we van elkaar en genieten we van de prachtige locatie en al het lekkers.  Je krijgt inzichten in je eigen overtuigingen en die van de anderen, samen gaan we aan de slag met de methodiek 'In Verbinding'. De dag sluiten we af met het tellen van de sterren in de hottub,  onder het genot van een hapje en een drankje.

 

  • De tweede dag staan er diverse workshops op het programma, we starten om 9.00 met een heerlijk ontbijt bereid door de logeerboer en logeerboerin.  Hoe de invulling er precies uit ziet is een verrassing, ga er maar vanuit dat je uitgedaagd gaat worden. Wat zeker is dat we aan het einde van de middag een workshop pizza's bakken hebben ingepland, georganiseerd door de logeerboer en boerin. Zelf de pizza maken en dan hup de buitenoven in. Ook deze avond staat de hottub voor ons klaar en sluiten we de avond af.

 

  • De laatste dag alweer, wat gaat het toch snel. Deze dag starten we om 9.00 met het ontbijt. Vandaag trekken we samen op, gaan we naar buiten, bespreken we wat er besproken mag worden en sluiten we de retraite af met een workshop high tea. Zelf scones maken en samen aan het kokkerellen om vervolgens alles op te eten. In de loop van de middag maken we de balans op en sluiten we af. Tijd om naar huis te gaan.

Alle dagen is het aan jou of je ergens wel of niet aan meedoet. We hebben tijd voor elkaar en voor onszelf, gaan wandelen en hebben voldoende te eten en te drinken en bovenal hebben we veel plezier. 

Naast het vaste programma dat wij je aanbieden, krijg je een heerlijke rug of voet massage, jij mag kiezen.

Er is plek voor 6 deelnemers

All inclusive

730,- per persoon

Dit is jouw kans.

Wees er snel bij want deze Retraite is beperkt beschikbaar.Wat gaan we doen tijdens deze coaching & inspiratie retraite in Drenthe?

Drie bijzondere dagen vol persoonlijke transformatie die je niet snel zult vergeten.

 All inclusive: alle dagen vers ontbijt, lunch, tussendoortjes, diner en borrelhapjes. Er is vers fruit, ook koffie, thee, sap, fris, wijntjes  en een biertje.
Voor alles is gezorgd waardoor jij je alleen maar hoeft te richten op je eigen proces.

Ruimte voor mooie en diepgaande gesprekken met gelijkgestemden. Sparren over ideeën die je hebt, om input vragen, kennis delen en leren van elkaar,

Samen werken aan herkenbare thema’s van mensen in de groep. Hiermee transformeert iedereen zijn eigen persoonlijke stukken.

✔ Genieten: Reken maar, dat gaan we doen.

✔ Inspiratie: Inspiratie geeft ruimte voor positieve energie, er ontstaat ruimte voor creativiteit en het vergroot het denken in mogelijkheden. Trek lekker met ons op en laat je door onze gedrevenheid en enthousiasme inspireren.

✔ Aandacht: Iedereen heeft behoefte om gezien en gehoord te worden en daar is deze dagen alle tijd voor.

✔ Ontspannen: Bewust worden wat jij nodig hebt. Je gaat meer luchtigheid en plezier ervaren.

✔ Leren: Handvatten en informatie over een heel andere kijk op conflicten.

✔ Communicatie: Contact is een groot deel communicatie. Wat zeg je en waarom? Wat wil je bereiken en hoe blijf je in verbinding met jezelf en anderen? Het komt aan bod.

✔ Lachen: Als je ons een beetje kent weet je dat wij heel veel lol hebben met elkaar maar ook met onze klanten. Dus bereid je maar voor op veel plezier.

Goed om te weten

De accommodatie is makkelijk bereikbaar met de auto en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.
Kies je voor het openbaar vervoer?
Er is vanuit de treinstations Meppel en Assen een prima bus verbinding  naar onze locatie. Wij zorgen dat je wordt opgehaald bij de bushalte aan de Rijksweg in Wittelte. 


Coaching & inspiratie retraite in Drenthe onder begeleiding van Elise en Jacobien

Elise en Jacobien geven je vanaf dag één een welkom gevoel onder het motto “niets moet alles mag”. Je hoeft zeker niet bang te zijn voor zweverige toestanden. Het is gewoon een paar dagen “go with the flow"

Wie zijn wij?

Elise woont met man, hond en kippetjes in Ruinen. Lekker op de vlakte zoals ze ook haar jeugd heeft doorgebracht. Elise is leidinggevende geweest van meerdere locaties in een zorgorganisatie voor mensen met psychische  en/of verstandelijke problematiek. Ze heeft onze trainingsruimte bij huis en voert daar ook de coaching gesprekken. Ze is sociaal bewogen en heeft altijd alle tijd, aandacht en commitment voor haar klanten. Ze is een natuurlijke leider die jou verder helpt wanneer je weer regie wil krijgen over je werk en leven. Alleen al haar blik kan jou 1000 woorden vertellen, die je misschien niet altijd wil horen, maar je zeker verder helpen. Elise spiegelt, confronteert, kan soms even streng zijn maar altijd vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Jacobien woont met man, tieners, hond, kat en kippen aan het water aan de rand van Dwingeloo.  Jacobien heeft 25 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt en heeft daar verschillende functies bekleed. Na een arbeidsconflict en kanker heeft zij het roer om gegooid en haar vaste baan opgezegd om zich volledig op haar missie te storten: Heel Nederland een makkelijker leven ondanks tegenslagen. Ze motiveert en stimuleert, schakelt snel en zet haar creativiteit in. Ze is enorm gedreven jou te ondersteunen bij het oplossen van je (arbeid)conflicten. Met een lach en een traan, via zoom of in het bos, bij Jacobien krijg je puurheid. Haar enthousiasme, humor en spontaniteit zal je lang bijblijven. 

Is dit iets voor jou?

3 daagse wandel & coaching retraite in Drenthe 8,9,10 okt en 11,12,13 nov 2024

Ben je toe aan iets anders, iets nieuws, iets leuks? Heb je behoefte aan rust, verdieping en vertraging en hou je van wandelen? Dan is deze drie daagse volledig georganiseerd en verzorgde wandel en coach retraite wat jij nodig hebt.