Straks wordt alles weer duurder....

Al heel lang volg ik de grappige, hilarische en zéér herkenbare filmpjes van Jacobien en Elise.

Zelf worstelde ik al tijden met de wens om bij mijn baan minder te gaan werken, om meer tijd te kunnen besteden in mijn praktijk. info@praktijk-artemisia.nl

Én maar nadenken, piekeren, wát is er mogelijk, kán het allemaal wel financieel? Wat als, wat als…. Pfff wát een gedoe, al die gedachten en al die beren! Ik werd er niet blij van maar ongelukkig! Ondertussen filmpjes kijken en er om lachen en denken ‘ja ja, het kán wel, als je de stap maar neemt’. Maar hoe dan?

Er ging natuurlijk eerst weer wat tijd overheen, maar toen dacht ik: ‘nú is ’t klaar, ik ga een afspraak maken’! Op een middag heb ik samen met Elise gesproken over de obstakels waar ik tegenaan liep. Goh, toen bleek eigenlijk dat het veel minder ingewikkeld was dat ik altijd dacht. Elise gaf mij heldere inzichten, praktische tips en handvatten om verder te kunnen en beslissingen te kunnen nemen, knopen door te kunnen hakken.

Dit heeft uiteindelijk geleid tot een fijn resultaat en fijne gesprekken, al heb ik wel even gewacht op het juiste moment. Ook nóg een keer uitrekenen of het écht allemaal wel kon financieel. Straks wordt alles weer duurder, wat als…..

Maar hét moment is nu gekomen! De aanvraag om wat minder te gaan werken is goedgekeurd! Per 1 januari heb ik meer tijd te besteden in mijn praktijk. Ik ben klaar voor! Laat maar komen, die 2024!! Helemaal blij blij blij blij-ei

Liefs, Diana Zwols

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.