Als team op weg naar meer zelfstandigheid, maar hoe?

Begin van dit jaar heb ik kennis mogen maken met Sanders & De Haan door middel van een workshop

Wat was dit een mooie eerste ontmoeting. Lieve oprechte dames die je zien en horen!Als team hadden we het gevoel van aanmodderen. Binnen de organisatie gingen er lagen tussen uit, we zaten in een veranderingsproces op weg naar meer zelfstandigheid maar hoe doe je dat?

Jacobien en Elise hoorden onze verhalen aan, hielden ons een spiegel voor en we kregen door dat we moesten schakelen, negatieve gedachtes omzetten, met elkaar de verbinding weer op zoeken. Negatieve gedachtes kosten alleen maar energie en je komt er niet verder mee.. Als de verbinding met je zelf goed, dan kun je pas goed samen verbinden met een ander, dat is ook wat er in het team gebeurde. We kregen weer meer verbinding met elkaar. Negatieve gedachtes lieten we varen en we kregen weer meer energie

Persoonlijk heb ik In plaats van even te dippen over een situatie geleerd nog meer te denken in mogelijkheden, wat kan ik zelf veranderen aan deze situatie. In sommige situaties minder geduldig te zijn en concreter te zijn in afspraken maken, want dit schept van beide kanten meer duidelijkheid en maakt veel succesvoller en andermans zijn probleem is niet een probleem van mij, aanhoren en advies geven dat is wat ik kan doen in zo`n situatie.

Deze inzichten en adviezen heb ik mogen ontvangen waar ik Jacobien en Elise dankbaar voor ben. Het heeft mij meer zelfvertrouwen, geluk, rust maar vooral verbinding gebracht met je zelf en met anderen!

Lieve groet, Angelique Noor

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.