De telefoon gaat. Het is Jacobien van Sanders en de Haan. Een warme stem vraagt hoe het met me gaat.

Ik zit vast, muurvast! Wat als achterom kijken niet meer mag en de toekomst zwart is gitzwart. Mijn man, mijn alles, de liefde van mijn leven heeft me verlaten. 

Het was een bijzondere weg die me naar Ruinen bracht. Op de radio in de auto hoor ik Wuki, Sunshine( My Girl) en als ik geparkeerd sta en nog even een app naar mijn dochter stuur zie ik in mijn ooghoek Elise staan. Een grote bos rode krullen met een glimlach van oor tot oor. Ik weet het meteen. Ja ! Dit is goed. Ik wil het anders.

De coaching van Elise is hard werken en soms ook heel confronterend. Maar vanuit een liefdevolle verbinding met een lach en een traan. Eerlijk, oprecht, warm, open en humoristisch. Ze houd me een spiegel voor. Ik leefde vanuit angst en had me ingebeeld dat “kennelijk ben ik het niet waard” een interpretatie was die ik zelf in stand hield.

De coaching heeft me veel geleerd en richting gegeven. Ik schreef op mijn 46ste mijn eerste cv en motivatiebrief, solliciteerde, ging op gesprek. Dwars door al mijn angsten heen.En morgen...morgen mag ik een dagje meelopen in het ziekenhuis met uitzicht op een baan!

Wat de toekomst brengt...ik laat het los!Sunshine ( My Girl ) staat in mijn playlist want ik weet er zit zonlicht in dit meisje!

Zie jij de zonnestralen niet meer of zit je vast in patronen in welke omstandigheden dan ook maar weet je dat je het 100 procent anders wil.

Ga naar Sanders en de Haan, schakelaars in liefdevolle verbinding. Zij hebben GOUD in handen met deze coaching, het werkt ...echt!

Liefdevolle groetjes, Diane Goossens

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.