Leef je angsten of leef je dromen?

Jij mag kiezen.

Nu ik weet dat ik een keuze heb, gaat mijn duimpje omhoog. Dat is echt wel anders geweest en ik heb hard gewerkt om hier te komen.

Na het lezen van de uitnodiging van mijn voormalige werkgever waarin stond dat ik mij op 1 augustus om 9.00 moest melden op het hoofdkantoor, voelde ik wel aan dat er geen promotie op me stond te wachten. In een heel naar, onprofessioneel en agressief gesprek voelde ik me zo onheus bejegend. Ik kreeg geen enkele kans, ze hadden hun plan al klaar; ik moest vertrekken. Zonder dossier, zonder begeleiding, zonder P&O, zonder wederhoor. Niks. Weg. Pijn. Duimpje omlaag

Toen 2 maanden later bleek dat ik naast de tumor in mijn borst ook nog een uitzaaiing in mijn rug had, viel het doek. BAM! Die had ik niet zien aankomen. Ik was zo bang dat ik dit niet zou overleven. Het bijzondere van deze ervaring vind ik de ontdekking dat ik vrij snel kon accepteren dát mijn einde mogelijk naderde maar dat de angst zat in de hoe.

Nog steeds raak ik soms uit evenwicht als ik verhalen hoor over anderen en heb ik daarna even tijd nodig om te herstellen maar nu ik weet dat ik een keuze heb, kies ik steevast voor mijn dromen en geluk.

Dat pad ligt ook voor jou! Trek je schoenen aan en twijfel niet langer en doe je duimpje weer omhoog

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.