Annelies Bos-Oolders

Op 8, 9 en 10 april deelgenomen aan de eerste retraite van Sanders en De Haan. Elise en Jacobien zijn twee fantastische dames die met hun methode van coaching razendsnel resultaat boeken.

Na jaren van diverse gesprekken, therapie en andersoortige sessies hebben Elise en Jacobien in 1 middag de angel van het probleem te pakken. Ze legden de oorzaak van het patroon bloot, wat me dit kost en wat de baten zijn. Ze vragen mijn commitment en bij een ja pakken ze meteen door.

Ik schrijf een excuses voor mijn aandeel van het probleem met daarbij mooie woorden voor de 'tegenpartij'. Daarmee is het niet klaar. Ik moet bellen en mijn excuses en de erkenning voorlezen. We zijn beide emotioneel en nadat ik heb opgehangen voel ik me 10 kilo lichter.

Wat een snel en mooi resultaat. De dagen daarna gebruik ik om de methode goed te snappen want ik wil uit het oude patroon blijven. Het helpt mij om zaken te gaan herkennen. Ik geniet van de groei van de overige deelnemers en de verwennerijen die Elise en Jacobien hebben geregeld.

Ik werd bij de aankondiging gegrepen door de vraag of ik wat op te ruimen had en dat het ook zou gaan over oplossen van conflicten. Ik had geen idee hoe dit aangepakt zou worden. Het heeft me positief verrast.

Ben ik nu klaar? Nee, nu begint het werk. En als het niet lukt? Dan kan ik terugvallen op twee heerlijke, gekke, maar zeer ervaren en gedreven dames.

Heb jij iets op te ruimen of een conflict? Twijfel niet en neem deze ervaren coaches in de arm. Je krijgt snel resultaat en absoluut geen spijt.

Lieve dames, dank jullie wel! We houden contact! Annelies Bos-Oolders

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.