Waarschijnlijk heb je op dit moment gedoe in je leven, gedoe op je werk, gedoe in je relatie, gedoe met jezelf. Van gedoe krijg je een rotgevoel, het vreet energie en dat wil je niet langer.

Wij zijn Elise Sanders en Jacobien de Haan, advies en coaching in Drenthe en begeleiden bij conflicten.  Als lifecoach en bemiddelaars vormen we voor onze klanten de schakel tussen probleem en oplossing. Wij geloven dat iedereen altijd een keuze heeft, ook al voelt dat soms niet zo en wij helpen je het gedoe aan te gaan. Onze trajecten zijn voor iedereen die snapt dat geluk niet uit de lucht komt vallen en aanvoelt of hij of zij daarbij professionele begeleiding nodig heeft om conflicten op te lossen.

Nieuwsgierig geworden naar wie we zijn en met wie we samenwerken? Via deze link kom je meer over ons te weten

 

Voor wie?

Misschien heb je het veel te druk en ben je de balans kwijt, zit je in een baan of relatie waar je ongelukkig van wordt of is je leven plotseling overhoop gegooid door een ernstige ziekte en ben je boos op de hele wereld maar wil je dat helemaal niet zijn.(conflicten) Sanders en De Haan zijn er voor iedereen die een positieve verandering wil, op welk vlak van het leven dan ook maar die niet goed weet hoe dat voor elkaar te krijgen.

 

Sleutelwoorden Sanders en De Haan:

  • Aan de keukentafel; op je gemak en informeel.
  • Kort en krachtig.
  • Warmte en compassie; bij Sanders en De Haan krijg je de aandacht en zorg die je nodig hebt.
  • Humor en een schop onder je kont; wij houden je een spiegel voor waar je misschien niet graag in kijkt en helpen je meer luchtigheid in je leven te brengen.
  • Voor iedereen die van gedoe af wil, maar niet weet hoe.
  • Sanders en De Haan zijn ervaringsdeskundigen op het gebied van ziekte, arbeidsconflict en leidinggeven in persoonlijk leiderschap.
  • Sanders en De Haan houden het graag simpel. 

Wij zijn de schakelaars die jou zullen begeleiden. Schakelen betekent dat je naar een andere versnelling kunt gaan wanneer je daarvoor kiest. Onze methodiek In Verbinding, waarmee we werken, staat voor de verbinding met jezelf en de ander. Zodat jij je gezien en gehoord voelt en ook de ander (weer) kan zien en horen zonder in een conflict te raken.