Workshop De ervaren medewerker!

Anneke werkt al jaren met veel plezier bij Cosis. Zij is echt een ervaren medewerker. Anneke werkt met veel plezier bij de theeschenkerij in Roden waar ze samen met de cliënten zorgt voor een hapje en een drankje maar ook voor veel gezelligheid. Dat is iets wat Anneke belangrijk vindt in het leven, gezelligheid en kijken naar mogelijkheden. Als zijn zichzelf nu vergelijkt met hoe zij was in het begin van haar carrière dan ziet zij dat ze een mooie ontwikkeling heeft doorgemaakt. Daar waar ze vroeger onzeker was, is zelfvertrouwen voor in de plaats gekomen en dat voelt heel goed.


"Ik ervaar veel meer rust en ervaar dat ik goed bezig ben. Ik laat me niet meer zo snel leiden door wat anderen vinden en denken want iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal en ik heb de mijne en dat is goed. Heerlijk is dat en weet je, dat scheelt ook nog eens een hele hoop tijd en energie die ik nu in leuke dingen stop".


Anneke volgde samen met haar zus en 4 anderen de workshop "de ervaren medewerker" van Sanders + De Haan. Tijdens deze nieuwe workshop van één dag, ont-moeten en inspireren we elkaar op een mooie, landelijke locatie (uiteraard op 1,5 meter afstand) . Je hebt in je werkzame leven veel veranderingen meegemaakt en staat voor de laatste werkjaren en je vraagt jezelf af hoe die in te vullen. We onderzoeken wat er nodig is om balans, ruimte en nieuwe energie voor de komende jaren te vinden. Samen komen we tot mooie resultaten. Deze workshop werd gegeven vlak voor de eerste lockdown dit jaar en heeft haar mooie inzichten opgeleverd vertelt Anneke terugkijkend naar die dag in maart.


"Het gevoel dat ik op de juiste weg ben met mijzelf is die dag versterkt. Het heeft mij laten inzien dat ik mijn laatste werkzame jaren zinvol en waardevol wil inzetten. Ik ben kritisch naar mezelf gaan kijken. Waar krijg ik energie van en waar ben ik goed in?" Deze workshop was voor mij een goede eerste stap in het bewustwordingsbesef dat je zelf een keuze hebt, blijf je zitten mokken op alles en nog wat of kies je voor jezelf en werkgeluk?"


Dat de workshop in groepsverband wordt aangeboden is als heel prettig ervaren blijkt uit de evaluatie van die dag. Men vindt het fijn om het verhaal van de ander te horen en zich daar in meer of minder mate in te herkennen, dat schept een band. In de workshop wordt veel informatie gegeven en is inhoudelijk goed onderbouwd.
"Als de workshop gelijk individueel was aangeboden had ik het te confronterend gevonden. Dan krijgt het meer lading en komen moeilijkheden en angsten moeilijker boven tafel".


Wel vindt Anneke een persoonlijk traject een logische volgende stap als je dat nodig zou hebben. "Het heeft mij zelfs persoonlijk geraakt, het zegt zoveel over mezelf, als mens. Het heeft mij net dat duwtje in de rug gegeven dat ik nodig had. Ik raad mijn collega's zeker aan om deze workshop te volgen want alleen al deze dag op een prachtige landelijke locatie geeft zoveel nieuwe inzichten en energie. Energie om stappen te gaan zetten die je wel graag wilt maar eigenlijk niet durfde".

 

Herken jij jezelf in het verhaal van Anneke en gun jij jezelf om te gaan doen aan persoonlijke ontwikkeling? Dan gaan wij je op weg helpen! Met flink wat coachervaring in onze zak weten wij zeker dat je na deze dag de stappen gaat zetten die je wel wilde maar (nog) niet durfde te zetten. 

 

25 september is de volgende workshop en deze dag is compleet verzorgd dus je hoeft alleen maar aan jezelf te denken. Das mooi makkelijk toch? 

 

Ben je enthousiast geworden en/of wil je graag meer weten of kennis met ons maken laat dat dan even weten. We maken graag tijd voor je vrij en nemen binnen 24 uur contact met je op om je geheel vrijblijvend te woord te staan.

 

Workshop Drenthe Coaching

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.