Meld je NU aan voor onze workshop op 13 mei a.s.

Workshop: Het roer om

Voor iedereen die het anders wil, geven Sanders & De Haan de eendaagse workshop "het roer om" zodat jij gaat van keuzestress naar besluitvaardigheid. Na deze workshop heb je helderheid gekregen in je denken, doen en de keuzes die jij mag maken. Dit in een fijne, vertrouwde sfeer, waar ruimte is voor jouw verhaal. 


Stel je voor dat je je geremd voelt door de buitenwereld. Door wat mensen van je vinden en vooral ook wat jij zelf vindt van hoe het allemaal gaat. Je gaat maar gewoon door, want zo hoort het nu eenmaal. Echt vervullend voelt het alleen niet meer. Situaties op je werk, in je bedrijf of thuis beginnen je te irriteren. Het zuigt je energie op en je voelt de druk om keuzes te maken. Alleen, welke? 

Je hebt misschien nog de ijdele hoop dat je struggels vanzelf weer zullen verdwijnen als je het de tijd geeft. Het liefst schenk je er niet teveel aandacht aan, want alles wat je aandacht geeft groeit toch? Gelukkig geldt dit andersom ook! Wanneer jij je aandacht gaat richten op de besluiten die je te nemen hebt en op de dingen die je energie geven, is dat waar je meer van krijgt. Probleem: Je wil dit wel veranderen, maar hoe doe je dat? 

De workshop Het Roer Om is geschikt voor iedereen die het anders wil. Je maakt kennis met onze methodiek In Verbinding waarbij we werken vanuit 5 uitgangspunten: 

1. Ik ben oké 

2. Ik heb een keuze

3. Ik hou van mij

4. Mijn inzet is 100%

5. Ik ben dankbaar 

Tijdens onze eendaagse workshop Het Roer Om ga je inzien dat jij zelf de sleutel in handen hebt naar de oplossing, en in welk slot je deze sleutel mag steken om nieuwe deuren te openen. 

Je zal ervaren dat jij goed bent zoals je bent. Wat wij doen is je liefdevol, met humor en compassie bij de hand nemen op het pad naar levenslust en vrijheid. Tijdens deze dag heb jij de regie. Je mag van alles en hoeft niets. Jij beslist of je vanaf de zijlijn meekijkt, je eigen vraagstukken inbrengt, luistert of juist praat. Je mag helemaal jezelf zijn. Als jij je openstelt, zal deze dag de eerste stap zijn richting verbinden, besluiten, groei, rust, levenslust en vrijheid! Je hervindt je energie en kan weer gaan genieten van de kleine dingen. 

 

Praktische details 

 

Inhoud & opbouw: De workshop Het Roer Om is een interactieve dag van 10.00 - 16.00 uur op de vergader zolder van Landgoed 't Wildryck in Dieverbrug. De dag is compleet verzorgd, dus inclusief koffie/thee, versnaperingen en een heerlijke lunch. 

Aantal deelnemers: Maximaal 10 

 

Investering: € 149,- inclusief btw

Betaling vindt plaats na verwerken van je aanmelding

 

Let op! Als je met z'n tweetjes komt ontvang je van ons een mooie verrassing. Neem dus je buurvrouw, collega, broer, oma, partner, moeder of je beste vriend mee! 

 

Trainers: Elise Sanders & Jacobien de Haan

 

Data in 2022: 

  • 13 mei 2022
  • 17 juni 2022

 

Zeker van deelname zijn? meld je aan en wij nemen contact met je op.