Een fijne zomer toegewenst

Workshop: Het roer om

Voor iedereen die het anders wil, geven Sanders & De Haan de eendaagse workshop "Het roer om" zodat jij gaat van keuzestress naar besluitvaardigheid. Na deze workshop heb je helderheid gekregen in je denken, doen en de keuzes die jij mag maken. Dit in een fijne, vertrouwde sfeer, waar ruimte is voor jouw verhaal. 


Stel je voor dat je je geremd voelt door de buitenwereld. Door wat mensen van je vinden en vooral ook wat jij zelf vindt van hoe het allemaal gaat. Je gaat maar gewoon door, want zo hoort het nu eenmaal. Echt vervullend voelt het alleen niet meer. Situaties op je werk, in je bedrijf of thuis beginnen je te irriteren. Het zuigt je energie op en je voelt de druk om keuzes te maken. Alleen, welke? 

Je hebt misschien nog de ijdele hoop dat je struggels vanzelf weer zullen verdwijnen als je het de tijd geeft. Het liefst schenk je er niet teveel aandacht aan, want alles wat je aandacht geeft groeit toch? Gelukkig geldt dit andersom ook! Wanneer jij je aandacht gaat richten op de besluiten die je te nemen hebt en op de dingen die je energie geven, is dat waar je meer van krijgt. Probleem: Je wil dit wel veranderen, maar hoe doe je dat? 

De workshop Het Roer Om is geschikt voor iedereen die het anders wil. Je maakt kennis met onze methodiek In Verbinding waarbij we werken vanuit 5 uitgangspunten: 

1. Ik ben oké 

2. Ik heb een keuze

3. Ik hou van mij

4. Mijn inzet is 100%

5. Ik ben dankbaar 

Tijdens onze eendaagse workshop Het Roer Om ga je inzien dat jij zelf de sleutel in handen hebt naar de oplossing, en in welk slot je deze sleutel mag steken om nieuwe deuren te openen. 

Je zal ervaren dat jij goed bent zoals je bent. Wat wij doen is je liefdevol, met humor en compassie bij de hand nemen op het pad naar levenslust en vrijheid. Tijdens deze dag heb jij de regie. Je mag van alles en hoeft niets. Jij beslist of je vanaf de zijlijn meekijkt, je eigen vraagstukken inbrengt, luistert of juist praat. Je mag helemaal jezelf zijn. Als jij je openstelt, zal deze dag de eerste stap zijn richting verbinden, besluiten, groei, rust, levenslust en vrijheid! Je hervindt je energie en kan weer gaan genieten van de kleine dingen. 

 

Praktische details 

 

Inhoud & opbouw: De workshop Het Roer Om is een interactieve dag van 10.00 - 16.00 uur op de vergader zolder van Landgoed 't Wildryck in Dieverbrug. De dag is compleet verzorgd, dus inclusief koffie/thee, versnaperingen en een heerlijke lunch. 

Aantal deelnemers: Maximaal 6 

 

Investering: € 149,- inclusief btw

Betaling vindt plaats na verwerken van je aanmelding

 

Let op! Als je met z'n tweetjes komt ontvang je van ons een mooie verrassing. Neem dus je buurvrouw, collega, broer, oma, partner, moeder of je beste vriend mee! 

 

Trainers: Elise Sanders & Jacobien de Haan

 

Data in 2022: 

  • Datums voor het najaar volgen t.z.t. Aanmelden kan alvast

 

Zeker van deelname zijn? meld je aan en wij nemen contact met je op.


Reviews

Vertellen wat wij, middels de workshop, teweeg brengen kunnen we beter aan anderen overlaten:


Ik raad deze workshop aan! Je gaat op een laagdrempelige en humoristische wijze met jezelf aan de slag. Zonder oordeel, maar wel met een 'spiegel'.

- W.S. -


'Een mens is nooit uitgeleerd.' Ik leer elke dag, ook vandaag. Jullie vertelden dat jijzelf degene bent die invloed uitoefent op jouw leven en misschien gelooft nog niet iedereen dat, maar het is het enige wat klopt.

- Linda Boerma -


Een mooie ervaring dat je met een groep zit die ook hun verhaal deelt. En het is helder geworden dat ik zelf wat te doen heb. Ik ga aan de slag met 'ik ben oke'. Dankjewel!

- S.H. -


Ik heb het inzicht gekregen dat anderen dezelfde problemen ervaren die ik ook heb/had, Dat ik niet de enige ben. Wat mij bijgebleven is van deze workshop is dat er wordt gekeken naar waar de 'angel' zit en vanuit hier verder kunt gaan bouwen. 

- J.B. -


Ik wilde hernieuwde motivatie om niet te kiezen voor 'dippen'. En dat is gelukt. Wat ik nog meer heb geleerd? Dat je altijd een keuze hebt. Wat je zelf geeft, krijg je terug (positiviteit). De workshop is een laagdrempelige manier om kennis te maken met jullie coaching. 

- Maria Aalders -


Mijn doel was om in verbinding met mezelf en anderen te blijven. Na deze workshop voel ik mij ontspannen en gemotiveerd om verder te gaan. Een mooie start om verder te gaan met een positieve denkwijze. 

- M. Bos -


Ik was op zoek naar handvatten en ideeën om om te gaan met conflicten en inzicht te krijgen in mijn eigen rol. Deze workshop is een goede eerste stap. Ik ben mij meer bewust van dingen waar ik invloed op heb. En ga zeker verder met alle inzichten die ik vandaag heb gekregen.

- Anneke Bos -


Wat fijn om vandaag aansluiting te vinden en ook herkenning en erkenning. Het geeft lucht. Ik wil met mezelf aan de slag en patronen veranderen. De compassie van Jacobien en Elise vind ik erg fijn. Ik ben vandaag letterlijk gezien en gehoord. :-) Ik laat het allemaal even bezinken, maar grote kans dat ik individueel nog iets ga volgen. Mooi zo doorgaan! Ook fijn dat humor een belangrijk onderdeel is. 

- Ingrid de Groot -


Ik wil meer durven en wat positiever, minder onzeker, in het leven staan. Wat deze dag mij heeft geleerd? Dat ik het bij mezelf moet zoeken. Eerst naar mezelf moet kijken. Door deze workshop ben ik anders naar dingen gaan kijken waar ik in de praktijk ook mee verder ga. Ik raad 'm daarom ook zeker aan. Ga zo door!

- A.E. -


Door mezelf aan te melden voor deze workshop heb ik een 'laatste stap' in mijn proces gezet. Maar er is nog een hoop werk te doen. Ik vond het vertrouwen, het interactieve karakter en de laagdrempeligheid van de workshop heel prettig. Je hebt eigenlijk geen kans om te duiken. Met de inzichten die ik heb gekregen, ga ik verder met mijn persoonlijke ontwikkeling.

- J.B. -