Heb je onze nieuwste training al gezien?

Teamcoaching: Ik en mijn team

Wij begeleiden leidinggevenden en hun team bij het bespreekbaar maken van spanningen, onvrede of conflicten zodat zij als team weer in verbinding komen met elkaar. We helpen teams te veranderen van een Denken-In-Problemen team naar Denken-In-Mogelijkheden team.


Jullie zijn het erover eens, er moet iets gebeuren.

Dat is goed nieuws, maar wat? Het loopt niet zo lekker in jullie team. Er zijn wat strubbelingen, spanningen of zelfs conflicten. Misschien hebben jullie te maken gehad met een reorganisatie of andere plotselinge veranderingen waardoor de boel uit balans is geraakt. De ruimte is er alleen niet echt om dit bespreekbaar te maken en jij als leidinggevende, of jullie als team, zijn dit zat. 

Door te blijven focussen op de dagelijkse prioriteiten, blijven jullie aanmodderen. Je merkt dat de verbinding onderling steeds verder afzwakt. De lontjes worden korter en iedereen voelt zich op zijn of haar manier onbegrepen. Iedereen blijft netjes z’n taken doen maar echt lekker gaat het niet. 

Een team coaching traject bij Sanders & De Haan start altijd met een gesprek met de leidinggevende, van wie wij volledige commitment verwachten. Wij komen met een passend plan voor het desbetreffende team. Dus een teamtraject bij Sanders en De Haan is altijd op maat.

Sanders & De Haan helpt leidinggevenden en teams spanningen en/of onvrede op een veilige manier bespreekbaar te maken. Jullie krijgen individueel de ruimte om je hart te luchten, zodat wij in kaart kunnen brengen wat er nodig is het team weer in verbinding te brengen. We kijken naar structuren en patronen van de individuele medewerkers en de groep. Soms kan dit betekenen dat een individueel coachtraject als vervolg op het teamtraject wenselijk is voor een van de teamleden, of dat iemand een overstap wil maken naar een andere baan. Conclusies als deze, gaan we niet uit de weg. 

Samen met jullie maken we de transitie van een Denken In Problemen team (DIP team) naar een Denken In Mogelijkheden team (DIM-team). Zo worden de problemen écht opgelost. Einde pappen en nathouden! 

 

Praktische details 

Locatie: Op een mooie, landelijke locatie, trekken we ons graag terug om samen te focussen op wat jullie als groep nodig hebben. 

Tarieven: Voor de team coaching maken wij altijd een offerte op maat. 

Duur traject: Wisselt per team, afhankelijk van de grootte en de vraagstukken. Ter indicatie rekenen wij bij een team van twaalf personen een tijdsinvestering van twee maanden. 

Trainers: Elise Sanders & Jacobien de Haan

Willen jullie als team aan de slag? Of wil je als leidinggevende vrijblijvend met ons kennismaken? Neem dan contact op via ons contactformulier. Natuurlijk mag je ook bellen of appen. We kijken er naar uit om van je te horen!


Reviews

Vertellen wat wij, middels teamcoaching, teweeg brengen kunnen we beter aan anderen overlaten:


Wauw wauw wauw. Diepe buiging voor deze 2 toppers. Ik doe er toe en ik ben oke.

❤️ Eeuwig dankbaar deze 2. Dikke knuffel

Lisa O.


Als ik 2 dames zou aanraden dan zijn het wel deze 2,
5 cursussen aangeboden gekregen via mijn werkgever de ZorgZaak.
Even goede handvatten aangereikt gekregen niet meer denken in problemen maar in oplossingen. Niet meer met mij smoes komen ik ben Nou eenmaal chaotisch kan er niks aan doen. Geweldig hoe deze 2 leukerds je een spiegel voor houden.

Dank jullie wel Toppers❤️

Sandra C.


Wat een geweldige dames, die het top doen.
Een cursus waar je wat aan hebt en die je weer eens aan het denken zet, dat het ook anders kan en moet. Dat je er mag zijn en dat je oké bent. Dank jullie wel lieve dames ❤
Catharina W.

Ik wil je nog even bedanken voor de algemene cursus en met name voor de laatste verhelderende woorden tijdens de samenwerkingsopdracht. Er zijn voor mezelf wel dingen wat ik voelde op zijn plaats gevallen door de vragen die je stelde en de antwoorden die je gaf. Ik denk dat jullie samen nog meer mensen dingen van een andere kant kunnen laten inzien zodat ze zich door het te doen een beter persoon voelen. Veel succes in de toekomst en nogmaals bedankt! 


Ik vond de teamcoaching af en toe erg pittig, vooral de eerste omdat die zo binnenkwam bij mij. Jullie vroegen maar door en daar knapte ik op. Ik kan zelf erg moeilijk mijn emoties en gevoelens uiten dus dat was echt een ding voor mij. De 2e heb ik meer langs de zijlijn beleefd, doordat er dingen deels op mijn werk maar vooral privé speelden. Dat heb ik de drie andere keren kunnen parkeren voor mijzelf zodat ik er volledig kon zijn, wetende dat ik hier echt wat aan zou hebben.

Het heeft veel met mij gedaan. Ik weet nu dat ik beter mijn grenzen moet bewaken en niet altijd alles op moet willen lossen (wordt nog wel dingetje met alle sensoren die altijd open staan), maar daar ga ik aan werken. 

Het heeft mij opgeleverd dat ik bewuster moet nadenken wat goed voor mij is en meer in mijn eigen cirkel moet blijven.

C.F

 

 
"LACHEN IS ZONNESCHIJN VOOR DE ZIEL EN ZONDER ZONNESCHIJN LEEFT EN GROEIT ER NIETS"

-Winston Churchill-