individuele coaching en teamcoaching


En nu ik!: Individuele coaching

Een uniek, persoonlijk traject voor jou, als jij het anders wilt. 

Misschien loop je er wel eens tegenaan dat je rondjes blijft draaien in dezelfde vicieuze cirkel, privé of in je loopbaan. Je hebt echt geen zin in langslepende therapie of coachsessies om uit deze sleur te komen, maar er moet wel iets gebeuren. Wie ben je nu eigenlijk, waar sta je en waar wil je naar toe? Je luistert al een tijdje naar die ene podcast, leest tijdschriften en boeken of houdt een dagboek bij. Maar het omzetten van deze kennis naar de praktijk, wil nog niet echt lukken. Je voelt dat het tijd is om je eigen plan te gaan trekken. 

Tijdens de individuele coachgesprekken hebben we alle tijd voor jou. Jacobien en Elise zijn een luisterend oor en helpen jou je gedachten te ordenen. Samen gaan jullie de basis van jouw leven weer stevig neerleggen. Je krijgt inzicht in je eigen overtuigingen en door deze te herkennen en erkennen, kan je weer vooruit. Het wordt weer helder in jouw hoofd en je krijgt hulp bij het zetten van de eerste stappen in de juiste richting. Het lukt je om conflicten te voorkomen of er makkelijk uit te komen.

Een kort maar krachtig traject, waardoor je op een laagdrempelige manier weer dichtbij jezelf komt. Open, veilig en vertrouwd. De ‘gemakkelijkheid’ van veranderen, ga je inzien. Na de gesprekken zal je een vrij gevoel ervaren. 

 

Soms ben je het even kwijt, druk, druk, druk met werk en anderen en dan je zelf daarbij totaal vergeten totdat.. en dan heb je hulp nodig om de zaken weer op de rails te zetten en weer terug naar je zelf te gaan, wat wil ik? wie wil ik zijn? hoe nu verder?
Door een collega gewezen op Sanders en de Haan, afspraak gemaakt voor coaching en bij Jacobien de Haan terecht gekomen in haar praktijk in het rustige Dwingeloo. Na een eerste kennismaking was de klik er gelukkig en zijn we het coaching traject echt ingegaan, in een prettige setting 1 op 1 meerdere coaching sessies gevolg. wat ik daarbij fijn vond is de ongedwongen sfeer, goede analyses, lekker direct, no nonsens, soms streng maar ook met humor, duidelijke opdrachten en handvatten om met jezelf aan de gang te gaan. Het heeft mij zeer geholpen. bedankt Jacobien.
Michel.

 

Wil jij overleggen of individuele coaching is wat jou nu verder gaat helpen net als Michel? bel ons dan. Natuurlijk mag je ook appen of ons contactformulier invullen. We kijken er naar uit om van je te horen!

 

Praktische details: 

Starten binnen 2 weken na aanmelden.

Locatie: Voor de individuele gesprekken (ca 3 uur per sessie) overleggen we samen waar deze zullen plaatsvinden. Dit kan zowel online als offline, op een locatie of wandelend in de natuur. Je ontvangt ons boek "IN VERBINDING"  

Coaches: Elise Sanders of Jacobien de Haan  Jij mag kiezen welke coach samen met jou op mag trekken

Tarieven: 

  • Losse sessie € 411,- ex. btw 
  • Pakket van maximaal drie sessies € 1158,- ex. btw
  • Pakket van maximaal zes sessies € 2225,- ex. btw

Het is mogelijk om in termijnen te betalen, het is mogelijk om zonder btw te betalen. Stop met denken en start met overleggen, want in overleg is er meer mogelijk dan je denkt. 


Blijf erbij!: Individuele coaching

Onderhouden en doorpakken

Voor iedereen die bij ons reeds een traject heeft afgerond, maar behoefte heeft aan ondersteunde vervolggesprekken, hebben wij de mogelijkheid om een maandelijkse sessie van 60 minuten te boeken.

De minimale looptijd is 3 maanden, waarbij je via (video) bellen of op locatie in gesprek gaat met je coach. 

 

Praktische details 

Coaches: Elise Sanders & Jacobien de Haan 

Tarief: € 103,- ex. btw per maand

Reviews

Soms ben je het even kwijt, druk, druk, druk met werk en anderen en dan je zelf daarbij totaal vergeten tot.. en dan heb je hulp nodig om de zaken weer op de rails te zetten en weer terug naar je zelf te gaan, wat wil ik?, wie wil ik zijn? hoe verder?
Door een collega gewezen op Sanders en de Haan, afspraak gemaakt voor coaching en bij Jacobien de Haan terecht gekomen in haar praktijk in het rustige Dwingeloo.
na een eerste kennismaking was de klik er gelukkig en zijn we het coachingstraject echt ingegaan, in een prettige setting 1 op 1 meerdere coaching sessies gevolg. wat ik daarbij fijn vond is ongedwongen sfeer, duidelijke intent, goede analyses, lekker direct, no nonsens, soms streng maar ook met humor, duidelijke opdrachten en handvatten om met jezelf aan de gang te gaan. Het heeft mij zeer geholpen. bedankt Jacobien.
Michel.

 

Heb een super gezellige weekend gehad. Zo blij-ei gevoel

Gisteren met mijn moeder een boswandeling gemaakt en de coaching kwam ter sprake. Ik gaf aan dat ik na drie sessies aan het einde was gekomen. Mocht ik het nodig vinden dan kon ik altijd weer bij je terecht. Ze vond het mooi wat ik vertelde en de stappen die ik tot nu toe gezet heb. Daarom, bedankt voor de spiegel waarin je me liet kijken, bedankt voor de verdieping naar waar ik op zoek was en je tijd!! Zo waardevol!!! Ik heb met jou een zaadje gepland, waar zeker een mooie plant uit begint te groeien.  Met de juiste voeding zal deze steeds verder groeien en kan ik straks oogsten, hoe fijn is dat.

W.v.D

 

Omdat ik graag oude, negatieve patronen wilde veranderen, startte ik met coaching bij Sanders en De Haan. "Ik ben niet goed-genoeg zat te veel in mijn hoofd, dat vulde ik zelf in en hield daardoor mensen op afstand. Wat heeft het mij opgeleverd? Ik ben mij meer open gaan stellen, bewuster van mijn houding en wat dat met anderen doet en ik stel meer vragen. Op werkgebied ben ik mij gaan oriënteren en dat levert positieve energie op! Ik ga me richten op wat ik wil en gelukkig van word. Ik wil graag investeren in de mensen om mij heen en me richten op werk en focussen op de toekomst. In Verbinding ❤️             

Ingrid de Groot

 

Weet je wat zo geweldig is? Ik heb binnen twee maanden alles bereikt wat ik bij het begin van dit traject niet had en bovenal heb ik zo'n positief gevoel! Ik weet nu hoe ik de negatieve gevoelens en gedachtes om kan buigen en daardoor ben ik niet meer afhankelijk van anderen maar geloof ik in mezelf.

Lara Postma

 

Ik heb geleerd dat ik er als mens echt wel toe doe en met zaken uit het verleden om te gaan. Dat ik niet op alles invloed kan en moet willen hebben. Het loslaten van zaken waar je geen invloed op hebt geeft veel rust. Ik heb ook geleerd dat je ongemerkt soms snel in een dip schiet. Dat is echt zonde en onnodig, hiermee leren omgaan en dit herkennen geeft veel rust".

 

Terwijl ik vaak rust uitstraalde gebeurde er van binnen zóveel. Nu ervaar ik rust. Echte rust. 

Richard Klein

 

Ik ben echt heel dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en ik heb het met beide handen aangegrepen. Ik vond het coaching traject duidelijk, super en het heeft mij echt geholpen. Het is op een heel andere manier dan wanneer je naar een psycholoog gaat.

Bij jullie word je een spiegel voorgehouden en dat heeft een mens soms echt nodig. 

Dewi Sijl

 

Doordat we zo in verbinding bleven, ook buiten de afspraken om, lukte het mij om de knop om te zetten. Daardoor gaat het nu weer goed met mij. Ik sta weer positief in het leven, ik heb zelf de keuze gemaakt om mijn vaste baan op te zeggen en heb zelfs alweer een nieuwe baan. We hebben het samen weer goed én hebben het boerderijtje waar ik van droomde gekocht. Weet je wat het mij echt gebracht heeft? Dat ik weer leef!

M.A.

 

Deze manier van coachen was helemaal nieuw voor mij. Het is verhelderend, praktisch en confronterend wat ik niet altijd fijn vond maar wat wel zorgde voor groei. De gebruikte methode zorgde voor inzicht in wat mijn oude manier van denken mij allemaal gekost heeft. En dat was in mijn geval een behoorlijk lange lijst. Ik  zou iedereen direct aanraden om een individueel coaching traject te gaan volgen bij Sanders en De Haan. Al na de eerste sessie voelde ik me blij en opgelucht. Dat blije gevoel dat ik nu ervaar gun ik iedereen.

M.D

 

Door de coaching sta ik nu anders in het leven. Denk meer aan mijzelf, durf stappen te nemen, waarbij ik groei in ontwikkeling en kan negatieve gedachten makkelijker omdraaien naar het positieve.
Kortom heb coaching als zeer positief ervaren.

Achiena Hoving

 

Je bent vooral zelf aan zet. Ik ben in coaching geweest en heb mij nadien nooit zo rustig en bevrijd gevoeld. Ik ben aan de slag gegaan en heb knopen doorgehakt . Ik zou het echt iedereen aanraden......... Gooi het roer om, vandaag nog!

Mira Homan

 

Ik kan nu anders met nieuwe situaties omgaan. Al moet ik mijn hoofd er goed bij houden om niet in oude patronen te vervallen. Je hoeft het niet te doen als je denkt dingen te kunnen wegstoppen of als je niet met de billen bloot wilt.  Ik vond het ook vaak lastig om me over te geven. Achteraf ben ik  heel erg blij dat ik de stap heb genomen want: “Als je verandering wilt, dan moet je het gewoon gaan doen".

A.v.d.T.

 

Waarom coaching? Ik wilde graag weer plezier in mijn werk krijgen. Ik worstelde met mezelf en mijn functie/rol binnen het team. En door deze coaching ben ik mezelf gaan zien zoals ik ben: ik accepteer mezelf en ben oké! Aanrader!

Ciska Bleeker

 

Door deze coaching ben ik anders in het leven gaan staan. Ik doe meer dingen en ben zelfs met mijn kleinkinderen op vakantie gegaan! Ik heb mezelf gevonden en dat is pure winst.

Jannet Buist

 

Ik kijk al zolang naar jullie op social media, denk al vaker dat ik het anders wil maar zat zo tegen die stap aan te hikken. En nu, nu ben ik onwijs trots op mijzelf en erg blij dat ik het besluit genomen heb om contact met jullie te zoeken. Ik wilde het echt anders en alleen lukte mij het niet.

Pia Briggeman

 

Kort gezegd ben ik nu meer in contact met anderen. Eigenlijk is het heel simpel maar als je het laat liggen en gaat parkeren dan is het niet meer in je zichtveld en wordt het een steeds groter obstakel. Ik wist niet precies wat ik moest verwachten en ging er open-minded naar toe. Al vrij snel kwamen we bij de kern, waar mijn grootste valkuil zit en waar ik steeds weer in terug val. De sessies vlogen om en wat ik zo fijn vond was dat ik veel praktijkvoorbeelden in kon brengen, deze hielpen mij echt op de werkvloer. Ik kon ze vervolgens gelijk gaan toepassen.

Roy van de Hoek


Coaching on the job: Individuele coaching

een ervaring op zich

'Coaching on the job' is een intensieve manier van coaching van Sanders en De Haan. Bij 'Coaching on the job' kijken we met jou mee op de werkvloer. 

Wat doe je, waarom doe je dat en hoe doe je dat, zijn vraagstukken die zeker voorbij komen. Het kan heel spannend zijn dat we met je meegaan naar je werkomgeving. Je kunt het gevoel krijgen dat er op je vingers gekeken gaat worden of dat je beoordeeld wordt. Allemaal gedachtes die je ervan kunnen weerhouden om voor 'Coaching on the job'  van Sanders en De Haan te kiezen.

Als je wel kiest voor 'Coaching on the job' van Sanders en De Haan kun je duidelijkheid en eerlijkheid verwachten. We geven je terug wat we zien, we spiegelen je met liefde en respect. Daar waar je aan mag gaan werken en waar je persoonlijke groei zit, kietelen we je. 

 

"Coaching on the job van Sanders en De Haan is een ervaring op zich. De manier waarop zij je meenemen in hun  humor en enthousiasme is ongeëvenaard. Door hen heb ik inzicht gekregen in mijn communicatie en hoe ik overkom op anderen. Ze hebben me handvatten gegeven om meer met mezelf en mijn collega's in verbinding te komen, zonder gedoe. Als ik nu op route ben hoor ik mijn coach in mijn hoofd zeggen; zie je die roofvogel? zo mooi.........

Ik heb leren verwonderen". 

(A. Dierenarts)

 

Praktische details 

Coaches: Elise Sanders & Jacobien de Haan

Tarieven: 

  • Losse sessie € 411,- ex. btw en reiskosten
  • Pakket van maximaal drie sessies € 1158,- ex. btw en reiskosten
  • Pakket van maximaal zes sessies € 2225,- ex. btw en reiskosten

Het is mogelijk om in termijnen te betalen, het is mogelijk om zonder btw te betalen. Stop met denken en start met overleggen, want in overleg is er meer mogelijk dan je denkt. 


Mediation

Het kan zijn dat er bemiddeling nodig is om weer in verbinding met jezelf en de ander te komen. 

Sanders + De Haan biedt begeleiding en mediation wanneer je vastzit en er (samen) niet meer uitkomt.

Samen met jou (en eventueel andere betrokkenen) onderzoeken we waar de kern
van het probleem zit en samen komen we tot een oplossing die voor jou en de ander oké is. 

We overleggen samen waar deze gesprek(ken) plaatsvinden.

 

Praktische details 

Coaches: Elise Sanders & Jacobien de Haan

Tarief: per sessie € 411,- ex. btw


ACT Coaching voor jongeren tot 25 jaar

Met ACT Coaching voor jongeren krijg je inzicht in wat jij écht belangrijk vindt en hoe je je eigen weg kan volgen. Misschien heb je last van psychische of lichamelijke klachten. Wil je af van stress en negatieve gedachten. Goed dat je actie gaat ondernemen om er iets aan te doen.

Wij kunnen je helpen om te veranderen wat jij kan veranderen: jouw gedrag. Ook leren we je hoe je kan omgaan met wat je niet kunt veranderen: jouw gedachtes en gevoelens.

 

Praktische details 

Locatie: Voor de 12  individuele gesprekken van 1,5 uur overleggen we samen waar deze zullen plaatsvinden. Dit kan zowel online als offline, op een locatie of wandelend in de natuur. Je ontvangt een eigen werkboek.  

Coaches: Elise Sanders & Jacobien de Haan

Tarief:  € 2295,- ex. btw


Let op! Je kunt in aanmerking komen voor verschillende vergoedingen & subsidies