Opleiding 'De Gouden Schakel'

In deze opleiding tot life coach en mediator, begeleiden wij mensen die onzekerheid willen omzetten naar zelfvertrouwen om een stevige basis in hun leven te ervaren. En we coachen leidinggevenden, leerkrachten en managers die vanuit flow willen werken.  Wij werken met een eigen methodiek 'In Verbinding'. Die kun jij als startende coach weer voor jouw klanten gebruiken.Neem jij weleens te veel hooi op je vork?Kun je in je werk of privé moeilijk je grenzen aangeven? Dat zorgt ervoor dat je soms verzandt in negatieve gevoelens en oordelen. Je ervaart druk en onrust in je lijf en voelt je misschien zelfs regelmatig boos. In plaats van je eigen plan te trekken, hoor je de meningen van anderen in je achterhoofd en is het stiekem heel belangrijk voor je wat zij ergens van vinden. 

Gevolg? Gebrek aan energie op de momenten waarop je je juist energiek wil voelen. Het maakt je onzeker terwijl je verlangt naar het ervaren een stevigere basis in jouw leven. Naar het gevoel van zelfvertrouwen. 

Zeker wanneer je (startende) coach bent, wil je dit kunnen uitstralen naar jouw klanten! Je wil een effectieve en diepgaande verandering, voor jezelf en vervolgens voor de ander. Zo kan je ze weer vol energie begeleiden bij hun zakelijke- en persoonlijke vraagstukken. 

September 2021 was de eerste editie van onze opleiding De Gouden Schakel. Deze achtdaagse (offline) opleiding gaat over jouw persoonlijke ontwikkeling. Jouw proces staat centraal: gezamenlijk gaan we alle issues oplossen die jij op dit moment tegenkomt in je leven. Omdat wij jou onze methodiek In Verbinding eigen zullen maken, kan je ook ná deze opleiding gemakkelijker (nieuwe) conflicten oplossen. Met jezelf, met een werkgever, met klanten. Maar ook met de dingen die het leven je geeft, waar je wellicht niet op zat te wachten zoals ziekte, of verlies. 

Door deze dubbele laag in onze opleiding, kan je vervolgens zelf ook als coach aan het werk. Je doorleeft je eigen vraagstukken én leert hoe je de In Verbinding methodiek kan toepassen bij jouw klanten. We werken tijdens de opleiding vanuit onze 5 uitgangspunten: 

 

1. Ik ben oké 

2. Ik heb een keuze

3. Ik hou van mij

4. Mijn inzet is 100%

5. Ik ben dankbaar 

 

Tijdens deze acht dagen is er alle tijd en aandacht voor jou. We denken in mogelijkheden en werken in een ontspannen setting waar, naast serieuze gesprekken, veel ruimte is voor humor, vrolijkheid en luchtigheid. We brengen een transformatie teweeg waarbij jij niet meer afhankelijk bent van wat anderen van jou vinden of denken. Je legt je geluk niet langer in handen van anderen, maar pakt de regie terug. Jij bent niet langer het slachtoffer van jouw eigen situatie. Het overkomt je niet meer. Je voelt dat jij zelf een keuze hebt! 

Wat we van je vragen is dat jij met een open blik naar jezelf wil kijken en wil reflecteren op je eigen gedrag. We verwachten dat je vertrouwen hebt in onze werkwijze en 100% inzet geeft. Tijdens de opleidingsdagen zoeken we actief de verbinding op, met jou en als groep. 

Na afloop van deze achtdaagse opleiding ben jij losgekomen van je eigen, vastgeroeste patronen. Je ervaart vrijheid en hebt geleerd anders te luisteren, kijken en reageren op situaties in jouw dagelijks leven. Je hebt inzicht gekregen in jouw denken, voelen en doen en kunt dit overbrengen op anderen.

Onze opleiding is de makkelijkste en leukste manier om op een diepgaand niveau te leren schakelen van negatieve naar positieve gevoelens. Wanneer je dit blijft toepassen, hoef je hiervoor nooit meer naar een andere professional. De problemen die jij in de toekomst nog zal tegenkomen, kan je gemakkelijker omzetten naar mogelijkheden. Je weet nu namelijk dat je altijd een keuze hebt en hebt handvatten hoe je jouw conflicten, met jezelf of anderen, gemakkelijk kunt oplossen. 

Voor ons staat goud voor licht, volmaaktheid, warmte en een sprankeling. Maar ook voor innerlijke wijsheid en veiligheid. Wij zijn de schakelaars die jouw proces zullen faciliteren. Schakelen betekent dat je naar een andere versnelling kunt gaan wanneer je daarvoor kiest. Dat je dingen samen kunt brengen, kan verbinden en kan veranderen. Onze methodiek In Verbinding, waarmee we tijdens deze training aan het werk gaan, staat voor de verbinding met jezelf en de ander. Zodat jij je gezien en gehoord voelt en ook de ander (weer) kan zien en horen. 

Interesse in deelname aan de achtdaagse opleiding De Gouden Schakel? Neem dan nu vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Natuurlijk mag je ook altijd even bellen of appen.

We kijken er naar uit om van je te horen!Editie 4 start voorjaar 2023

Data: 

2, 9, 16 en 23 februari, 9, 16 en 23 maart, 6 april 2023

 

Materialen: Lesmaterialen zijn inbegrepen. Deze ontvang je op de eerste lesdag.

Tijden: De trainingsdagen starten om 09.30 en eindigen ca 16.30 uur

Locatie: Landgoed 't Wildryck, Dieverbrug - Drenthe

Trainers: Elise Sanders & Jacobien de Haan

Tarief: Eenmalig € 4300,- exclusief btw (€ 5203,- inclusief btw)

In twee termijnen € 2150,- exclusief btw (€ 2601,50 inclusief btw)

In vier termijnen € 1075,- exclusief btw (€ 1300,75 inclusief btw)

 

Betaling vindt plaats of start, na aanmelding. 

 

Let op! Je kunt in aanmerking komen voor verschillende regelingen en subsidies


Reviews

Wat vinden deelnemers van onze opleiding?


Omdat de coaching mij zo goed had geholpen, was ik ook enthousiast over deze opleiding. Ik wilde er meer van weten. Naast de methodieken, wilde ik ook een verdieping in mezelf en dingen oplossen. Wat het mij heeft opgeleverd? Ik ben een ander mens geworden, rustiger en gewoon mezelf. Naast mijn baan ben ik met mijn eigen coachingspraktijk 'Gewoon Mira' begonnen. Ik zou deze opleiding dus zeer zeker aanraden! Het levert je zo veel op. Met een andere mindset voel je je vrijer, gelukkig en wanneer je van jezelf houdt, kun je er pas voor een ander zijn. Wat mij aansprak, is dat je met humor een spiegel voorgehouden krijgt. Geen poeha of fratsen of theoretische benadering. Er is alle tijd voor jou.

Ga vooral zo door!

- Mira Homan -


Omdat ik samenwerkte met Jacobien en Elise en vanwege een terugkerend patroon de makkelijkste weg te kiezen, ben ik met de opleiding gestart. Ik had bij Jacobien en Elise al gezien welke transformatie zij hadden ondergaan. Ik wilde minder hoge verwachtingen van mezelf en van anderen, meer energie en minder gedoe. Genieten van wat er wel is. De opleiding heeft mij zowel persoonlijk als in mijn werk als HR-medewerker veel opgeleverd. Ik heb gemerkt dat pappen en nathouden niet de manier van werken is. Het was soms heftig, maar het zorgde voor een flinke doorbraak.

Raad ik anderen deze opleiding aan? Ja! Ja! Ja! Sanders en De Haan zetten de boel flink op scherp.

Dankjewel!

- Jannine Schuitema -


Ik heb de individuele en teamcoaching bij Sanders en De Haan gevolgd. Maar ik merkte dat ik nog niet klaar was om de kennis over te brengen en te gebruiken in mijn baan als zorgcoördinator. Daarom ben ik deze opleiding gaan doen. Mijn doel? Dat ik minder over mijn keuzes ging twijfelen en ze ook ging maken. Mijn geluk en passie weer vinden en voelen. Dat ik de methodiek in verbinding kan blijven gebruiken in mijn leven én in mijn werkzaamheden. 

Wat heb ik geleerd? De vier uitgangspunten: ik ben oké, ik heb een keuze, ik hou van mij en ik ben dankbaar, voel en ervaar ik nu in mijn dagelijks leven. Hier blijf ik aan werken, zodat ik niet terugga naar hoe ik hiervoor leefde. Ik zorg ervoor dat ik bewust leef en niet wordt afgeleid door mijn telefoon. Het blijft een uitdaging maar het werkt ontzettend goed.

Ik steek veel minder energie in 'dippen' (leer je tijdens de opleiding). Het idee dat ik altijd een keuze heb, geeft mij rust in het leven en het maakt mij sterk. Ik voel mij vrij!

Ben jij er klaar voor om je open te stellen en het leven anders aan te willen gaan en te voelen? En wil je er echt wat voor doen? Dan raad ik je deze opleiding zeker aan.

- Mirjam Bos -


Sanders en De Haan is een door het Instituut Transformatieve Conflict Oplossing (ITCO) geaccrediteerd opleidingsinstituut.

Na het succesvol doorlopen en afronden van de opleiding tot Transformatief coach en mediator kun je je aanmelden en registreren bij onze beroepsvereniging Instituut ITCO.