Meld je NU aan voor onze workshop op 8 juli a.s.

Opleiding: De gouden schakel

Door middel van de opleiding tot life coach en mediator "De Gouden Schakel", begeleiden Sanders & De Haan mensen die onzekerheid willen omzetten naar zelfvertrouwen zodat zij een stevige basis in hun leven ervaren en Leidinggevenden, leerkrachten en managers die vanuit flow willen werken.  Tevens kunnen (startende) coaches die de opleiding volgen, onze methodiek "In Verbinding", ook inzetten voor hun eigen coaching. Wellicht loop je er wel eens tegenaan dat je teveel hooi op je vork neemt. Tijdens je werk of privé vind je het moeilijk om je grenzen aan te voelen of aan te geven. Het zorgt ervoor dat je soms verzandt in negatieve gevoelens en oordelen. Je ervaart druk en onrust in je lijf en voelt je misschien zelfs regelmatig boos. In plaats van je eigen plan te trekken, hoor je de meningen van anderen in je achterhoofd en is het stiekem belangrijk voor je wat zij ergens van vinden. 

Gevolg? Gebrek aan energie op de momenten waarop je je juist energiek wil voelen. Het maakt je onzeker terwijl je verlangt naar het ervaren een stevigere basis in jouw leven. Naar het gevoel van zelfvertrouwen. 

Zeker wanneer je (startende) coach bent, wil je dit kunnen uitstralen naar jouw klanten! Je wil een effectieve en diepgaande verandering, voor jezelf en vervolgens voor de ander. Zo kan je ze weer vol energie begeleiden bij hun zakelijke- en persoonlijke vraagstukken. 

September 2021 was de eerste editie van onze opleiding De Gouden Schakel. Deze achtdaagse (offline) opleiding gaat over jouw persoonlijke ontwikkeling. Jouw proces staat centraal: gezamenlijk gaan we alle issues oplossen die jij op dit moment tegenkomt in je leven. Omdat wij jou onze methodiek In Verbinding eigen zullen maken, kan je ook ná deze opleiding gemakkelijker (nieuwe) conflicten oplossen. Met jezelf, met een werkgever, met klanten. Maar ook met de dingen die het leven je geeft, waar je wellicht niet op zat te wachten zoals ziekte, of verlies. 

Door deze dubbele laag in onze opleiding, kan je vervolgens zelf ook als coach aan het werk. Je doorleeft je eigen vraagstukken én leert hoe je de In Verbinding methodiek kan toepassen bij jouw klanten. We werken tijdens de opleiding vanuit onze 5 uitgangspunten: 

 

1. Ik ben oké 

2. Ik heb een keuze

3. Ik hou van mij

4. Mijn inzet is 100%

5. Ik ben dankbaar 

 

Tijdens deze acht dagen is er alle tijd en aandacht voor jou. We denken in mogelijkheden en werken in een ontspannen setting waar, naast serieuze gesprekken, veel ruimte is voor humor, vrolijkheid en luchtigheid. We brengen een transformatie teweeg waarbij jij niet meer afhankelijk bent van wat anderen van jou vinden of denken. Je legt je geluk niet langer in handen van anderen, maar pakt de regie terug. Jij bent niet langer het slachtoffer van jouw eigen situatie. Het overkomt je niet meer. Je voelt dat jij zelf een keuze hebt! 

Wat we van je vragen is dat jij met een open blik naar jezelf wil kijken en wil reflecteren op je eigen gedrag. We verwachten dat je vertrouwen hebt in onze werkwijze en 100% inzet geeft. Tijdens de opleidingsdagen zoeken we actief de verbinding op, met jou en als groep. 

Na afloop van deze achtdaagse opleiding ben jij losgekomen van je eigen, vastgeroeste patronen. Je ervaart vrijheid en hebt geleerd anders te luisteren, kijken en reageren op situaties in jouw dagelijks leven. Je hebt inzicht gekregen in jouw denken, voelen en doen en kunt dit overbrengen op anderen.

Onze opleiding is de makkelijkste en leukste manier om op een diepgaand niveau te leren schakelen van negatieve naar positieve gevoelens. Wanneer je dit blijft toepassen, hoef je hiervoor nooit meer naar een andere professional. De problemen die jij in de toekomst nog zal tegenkomen, kan je gemakkelijker omzetten naar mogelijkheden. Je weet nu namelijk dat je altijd een keuze hebt en hebt handvatten hoe je jouw conflicten, met jezelf of anderen, gemakkelijk kunt oplossen. 

Voor ons staat goud voor licht, volmaaktheid, warmte en een sprankeling. Maar ook voor innerlijke wijsheid en veiligheid. Wij zijn de schakelaars die jouw proces zullen faciliteren. Schakelen betekent dat je naar een andere versnelling kunt gaan wanneer je daarvoor kiest. Dat je dingen samen kunt brengen, kan verbinden en kan veranderen. Onze methodiek In Verbinding, waarmee we tijdens deze training aan het werk gaan, staat voor de verbinding met jezelf en de ander. Zodat jij je gezien en gehoord voelt en ook de ander (weer) kan zien en horen. 

Interesse in deelname aan de achtdaagse opleiding De Gouden Schakel? Neem dan nu vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Natuurlijk mag je ook altijd even bellen of appen.

We kijken er naar uit om van je te horen!Editie 3: start najaar 2022 

22, 29 september 6, 13, 27 oktober 3, 10, 17 november 2022

Wil jij erbij zijn meld je dan aan, zodat je verzekerd bent van een plekje.

Materialen: Lesmaterialen zijn inbegrepen. Deze ontvang je op de eerst lesdag.

Tijden: De trainingsdagen starten om 09.30 en eindigen ca 16.30

Locatie: Landgoed 't Wildrijck, Dieverbrug - Drenthe

Trainers: Elise Sanders & Jacobien de Haan

Tarief: Eenmalig € 4300,- exclusief btw (€ 5203,- inclusief btw)

In twee termijnen € 2150,- exclusief btw (€ 2601,50 inclusief btw)

In vier termijnen € 1075,- exclusief btw (€ 1300,75 inclusief btw)

 

Betaling vindt plaats of start, na aanmelding. 

 

Let op! Je kunt in aanmerking komen voor verschillende regelingen en subsidies


Sanders en De Haan is een door het Instituut Transformatieve Conflict Oplossing (ITCO) geaccrediteerd opleidingsinstituut.

Na het succesvol doorlopen en afronden van de opleiding tot Transformatief coach en mediator kun je je aanmelden en registreren bij onze beroepsvereniging Instituut ITCO.