Reviews Workshop

Ik hoopte meer handvatten te krijgen om te leren omgaan met mijn eigen verwachtingen en de dingen waar ik steeds weer tegenaan loop. Ik raad iedereen aan deze workshop te gaan volgen. Het is zo leerzaam, het spiegelen helpt echt om naar jezelf te kijken. Wat mij het meest aanspreekt is de manier hoe ik het beste weer met mezelf in verbinding kom. Ik wil hier meer van en ga opleiding 'de Gouden Schakel' volgen!

Chantal Barelds

 

Ik had me aangemeld via een collega die coaching bij de dames had gevolgd. Ik verlang naar meer zelfvertrouwen en mijn angsten overwinnen. Door de workshop heb ik meer inzicht gekeregen op mijn Vicieuze cirkel en hoe ik niet blijf hangen in mijn interpretatie van een situatie. Ik beveel deze workshop zeker aan, het is heel leerzaam en laagdrempelig. Ik zou graag een coachingstraject volgen om meer te weten te komen.

Nadia

 

Ik heb meer inzicht in mezelf gekregen. Dat krijg je als je deze workshop volgt: meer bewustwording van jezelf en openheid. Elise en Jacobien zijn fijne mensen. En ik heb ook veel gehad aan de voorbeelden die ze gaven.

Edith Geertsma

 

'Een mens is nooit uitgeleerd.' Ik leer elke dag, ook vandaag. Jullie vertelden dat jijzelf degene bent die invloed uitoefent op jouw leven en misschien gelooft nog niet iedereen dat, maar het is het enige wat klopt.

Linda Boerma

 

De openheid en persoonlijke verhalen geeft herkenning en bevestiging waardoor je ook al ondersom kan gaan denken. de praktijkvoorbeelden spreken mij ook erg aan. Ik gun iedereen een mooie verbinding met zichzelf en daardoor ook met andere mensen om je heen.

R.B

 

Mijn doel was om meer voor mezelf op te komen. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen, vond het heel leerzaam met een goede dosis humor. Wat is mij bijgebleven? Dat geluk bij jezelf ligt. Ik raad de workshop zeker aan!

Sandra Geertsema

 

Ik heb het inzicht gekregen dat anderen dezelfde problemen ervaren die ik ook heb/had, Dat ik niet de enige ben. Wat mij bijgebleven is van deze workshop is dat er wordt gekeken naar waar de 'angel' zit en vanuit hier verder kunt gaan bouwen. 

J.B. 

 

Ik wilde hernieuwde motivatie om niet te kiezen voor 'dippen'. En dat is gelukt. Wat ik nog meer heb geleerd? Dat je altijd een keuze hebt. Wat je zelf geeft, krijg je terug (positiviteit). De workshop is een laagdrempelige manier om kennis te maken met jullie coaching. 

Maria Aalders 

 

Ik wilde het anders, omdat ik opsta met een glimlach maar naar bed ga met een traan; een gevoel van falen. Ik zoek handvatten om voor mezelf op te komen en de strijd met mezelf te stoppen. Als ik goed voor mezelf zorg, zorg ik ook beter voor anderen. Heeft de workshop geholpen? Ja, het geeft kracht door nieuwe inzichten. Ik gun anderen dit gevoel ook. Met deze inzichten ga ik aan de slag: het ligt niet aan de ander, bij mezelf houden en sorry kunnen zeggen. Ik heb echt genoten van deze dag. Het voelde veilig en tussen de middag wandelen was ook zo fijn.

Mara Rijff

 

Ik was op zoek naar handvatten en ideeën om om te gaan met conflicten en inzicht te krijgen in mijn eigen rol. Deze workshop is een goede eerste stap. Ik ben mij meer bewust van dingen waar ik invloed op heb. En ga zeker verder met alle inzichten die ik vandaag heb gekregen.

Anneke Bos 

 

Wat fijn om vandaag aansluiting te vinden en ook herkenning en erkenning. Het geeft lucht. Ik wil met mezelf aan de slag en patronen veranderen. De compassie van Jacobien en Elise vind ik erg fijn. Ik ben vandaag letterlijk gezien en gehoord. :-) Ik laat het allemaal even bezinken, maar grote kans dat ik individueel nog iets ga volgen. Mooi zo doorgaan! Ook fijn dat humor een belangrijk onderdeel is. 

Ingrid de Groot 

 

Ik wil meer durven en wat positiever, minder onzeker, in het leven staan. Wat deze dag mij heeft geleerd? Dat ik het bij mezelf moet zoeken. Eerst naar mezelf moet kijken. Door deze workshop ben ik anders naar dingen gaan kijken waar ik in de praktijk ook mee verder ga. Ik raad 'm daarom ook zeker aan. Ga zo door!

A.E. 

 

Door mezelf aan te melden voor deze workshop heb ik een 'laatste stap' in mijn proces gezet. Maar er is nog een hoop werk te doen. Ik vond het vertrouwen, het interactieve karakter en de laagdrempeligheid van de workshop heel prettig. Je hebt eigenlijk geen kans om te duiken. Met de inzichten die ik heb gekregen, ga ik verder met mijn persoonlijke ontwikkeling.

 J.B. 

 

Waarom deze workshop? Omdat ik veel denk, maar niet doe. Ik heb door deze dag geleerd dat je zelf invloed hebt op hoe je elke situatie je laat raken. En dat ik goed ben, maar de ander ook. Een aanrader? JA!! Omdat Jacobien en Elise open, eerlijk, met een lach en een traan delen. spiegelen en je aanzetten tot denken en DOEN. Het persoonlijke verhaal van Elise sprak mij aan, omdat ik mij daarin herken. Inspirerend! Dat kan ik ook!

Jullie zijn topwijven! Ga zo door. 

Tessa John - Verheij

Reviews Opfrisdag

Ik heb een tijd geleden een coachingstraject gevolgd en het leek me fijn om nog een keer naar jullie manier van (om)denken te kijken. Vooral hoe je een probleem benadert en oplost volgens jullie In Verbinding-methode. Het was een zeer leerzame dag. Ik kon echt even met jullie naar een probleem kijken en naar een mogelijk oplossing. Maar ook luisteren naar de ander en waar zij tegenaan liep. 

Wat mij het meeste bij blijft? Het persoonlijke van deze dag. Het ging even over mij. Ook de oplossing die werd gegeven. Ik heb het thuis meteen uitgevoerd en het helpt mij nu nog steeds om er op een andere manier naar te kijken, Ik wil verbinding geen verwijdering.

Janneke 

 

"Met veel enthousiasme en positiviteit geven deze dames hun training. Een wandeling tussendoor om de andere gesprekken te voeren en in beweging te komen. Een aanrader als je loopt te puzzelen met een vraag of met jezelf."

Frits de Jong 

 

"Met veel interesse de opfriscursus gevolgd. Jullie maken het onbespreekbare bespreekbaar en raken daarmee de kern van hoe je de volgende stap kan nemen. Het was een intensieve dag met veel energie en plezier!"

Wybe Braaksma 


Workshop 'Geen Gedoe Meer'

Stel je voor dat je je geremd voelt door de buitenwereld. Door wat mensen van je vinden en vooral ook wat jij zelf vindt van hoe het allemaal gaat. Je gaat maar gewoon door, want zo hoort het nu eenmaal. Echt vervullend voelt het alleen niet meer. Situaties op je werk, in je bedrijf of thuis beginnen je te irriteren. Het slurpt energie en je voelt de druk om keuzes te maken. Maar ja, welke? 

Je hebt misschien nog de ijdele hoop dit gevoel vanzelf wel verdwijnt als je het de tijd geeft. Het liefst schenk je er niet te veel aandacht aan, want alles wat je aandacht geeft, groeit toch? Gelukkig geldt dit andersom ook! Wanneer jij je aandacht gaat richten op de besluiten die je te nemen hebt en op de dingen die je energie geven, is dat waar je meer van krijgt. Probleem: Je wilt dit wel veranderen, maar hoe doe je dat? 

De workshop Geen Gedoe Meer is geschikt voor iedereen die het anders wil. Je maakt kennis met ons en onze methodiek 'In Verbinding' 

Tijdens deze dag heb jij de regie. Je mag alles en hoeft niets. Jij beslist of je vanaf de zijlijn meekijkt, je eigen vraagstukken inbrengt, luistert of juist praat. Je mag helemaal jezelf zijn. Als jij je openstelt, zal deze dag de eerste stap zijn richting verbinden, besluiten, groei, rust, levenslust en vrijheid! Je hervindt je energie en kan weer gaan genieten van de kleine dingen. 

 

Praktische details 

Wanneer: 8 juni 2024

Locatie: De workshop "Geen Gedoe Meer" vindt plaats op onze eigen training/coaching locatie aan de Ruinerweide 5 in Ruinen

Deelnemers: Maximaal 6. 

Tijd: van 10.00 - 16.00 uur

Trainers: Elise Sanders & Jacobien de Haan

Investering: € 169,- inclusief koffie/thee, versnaperingen, lunch, btw en ons boek "IN VERBINDING"

 

Let op! Als je met z'n tweetjes komt, ontvang je van ons een mooie verrassing. Neem je buurvrouw, collega, broer, oma, partner, moeder of je beste vriend(in) mee! 

Schrijf je hier in! Heb je een kortingscode? Geef het aan op het inschrijfformulier en wij regelen de rest.


Opfrisdag 'Geen Gedoe Meer' 

Ga je mee op verdiepingsreis? Jij durfde al eerder met ons naar jezelf te kijken. Je  hebt inzicht gekregen in wat je doet met je denken en wat je denken doet met jou. 
Maar hoe zat het nou ook alweer?

Deze opfrisdag is speciaal voor jou als je eerder een workshop of traject bij ons gevolgd hebt. Je bent al op de hoogte van onze werkwijze en methodiek, het is allemaal wat weggezakt en je merkt steeds vaker dat je het lastig vindt om weer in de FLOW te komen.

Ben je bereid om met een kleine groep gelijkgestemden opnieuw naar jezelf te kijken?  Elkaar en jezelf een spiegel voor te houden en gericht te werken aan je innerlijke kompas zodat je weer regie neemt, invloed ervaart en bewuste keuzes maakt? Er is alle ruimte om situaties te bespreken waar jij tegenaan loopt of om die terugkerende patronen weer de kop in te drukken.

 

Praktische details 

Locatie: De opfrisdag 'Geen Gedoe Meer' vindt plaats in de trainings/coachingsruimte aan de Ruinerweide 5 in Ruinen

Deelnemers: Maximaal 6 

Tijd: van 10.00 - 16.00 uur

Trainers: Elise Sanders & Jacobien de Haan

Investering: € 169,- inclusief koffie/thee, versnaperingen, lunch en btw

 

Let op! Als je met z'n tweetjes komt, ontvang je van ons een mooie verrassing. Neem dus vooral je buurvrouw, collega, broer, oma, partner, moeder of je beste vriend mee!