Reviews opleiding

In de opleiding is er ook veel tijd voor humor waardoor de dag voorbij vliegt en waardoor ik op een fijne en grappige manier herinnerd wordt aan mijn patronen. Daarnaast waren de dagen liefdevol, waardig en respectvol, in korte tijd groei je als groep naar elkaar toe en leer je zoveel van elkaar. Het heeft mij laten inzien dat er overal en zo gemakkelijk een rotgevoel gekweekt kan worden bij iemand. Maar dat je er zelf alleen iets aan kan veranderen. Door de opleiding ga ik nu anders in gesprek met de gastouders, waardoor er diepere gesprekken ontstaan. Zo heb ik ook door deze opleiding een andere kijk gekregen op mijn rol als eigenaar/bemiddelingsmedewerker en zie ik dat de oplossingen voor situaties in  jezelf zit. Zo had ik laatst een gesprek met een gastouder en vraagouder welke lijnrecht tegenover elkaar stonden en er niet uit kwamen met elkaar. Door eerst in verbinding te komen met elkaar en de oplossing in jezelf te zoeken zijn beide partijen tot een mooie oplossing gekomen en gaan samen verder.  

Hier word ik zo blij van, het is toch veel fijner om met vreugde, blijheid en vrijheid je leven te leven?

En dat gun ik iedereen!! Daarom raad ik deze opleiding zeker aan. Ik denk dat je er in allerlei opzichten veel aan hebt zowel persoonlijk als zakelijk en in omgang met mensen. Je leert heel goed kijken naar je eigen gedachten en handelen. Waarom doe je of denk je iets? Wat is er feitelijk gebeurd en wat heb je ervan gemaakt.

Anja vd Bult 

 

Omdat de coaching mij zo goed had geholpen, was ik ook enthousiast over deze opleiding. Ik wilde er meer van weten. Naast de methodieken, wilde ik ook een verdieping in mezelf en dingen oplossen. Wat het mij heeft opgeleverd? Ik ben een ander mens geworden, rustiger en gewoon mezelf. Naast mijn baan ben ik met mijn eigen coachingspraktijk 'Gewoon Mira' begonnen. Ik zou deze opleiding dus zeer zeker aanraden! Het levert je zo veel op. Met een andere mindset voel je je vrijer, gelukkig en wanneer je van jezelf houdt, kun je er pas voor een ander zijn. Wat mij aansprak, is dat je met humor een spiegel voorgehouden krijgt. Geen poeha of fratsen of theoretische benadering. Er is alle tijd voor jou.

Ga vooral zo door!

Mira Homan

 

Omdat ik samenwerkte met Jacobien en Elise en vanwege een terugkerend patroon de makkelijkste weg te kiezen, ben ik met de opleiding gestart. Ik had bij Jacobien en Elise al gezien welke transformatie zij hadden ondergaan. Ik wilde minder hoge verwachtingen van mezelf en van anderen, meer energie en minder gedoe. Genieten van wat er wel is. De opleiding heeft mij zowel persoonlijk als in mijn werk als HR-medewerker veel opgeleverd. Ik heb gemerkt dat pappen en nathouden niet de manier van werken is. Het was soms heftig, maar het zorgde voor een flinke doorbraak.

Raad ik anderen deze opleiding aan? Ja! Ja! Ja! Sanders en De Haan zetten de boel flink op scherp.

Dankjewel!

Jannine Schuitema

 

Ik heb de individuele en teamcoaching bij Sanders en De Haan gevolgd. Maar ik merkte dat ik nog niet klaar was om de kennis over te brengen en te gebruiken in mijn baan als zorgcoördinator. Daarom ben ik deze opleiding gaan doen. Mijn doel? Dat ik minder over mijn keuzes ging twijfelen en ze ook ging maken. Mijn geluk en passie weer vinden en voelen. Dat ik de methodiek in verbinding kan blijven gebruiken in mijn leven én in mijn werkzaamheden. 

Wat heb ik geleerd? De vier uitgangspunten: ik ben oké, ik heb een keuze, ik hou van mij en ik ben dankbaar, voel en ervaar ik nu in mijn dagelijks leven. Hier blijf ik aan werken, zodat ik niet terugga naar hoe ik hiervoor leefde. Ik zorg ervoor dat ik bewust leef en niet wordt afgeleid door mijn telefoon. Het blijft een uitdaging maar het werkt ontzettend goed.

Ik steek veel minder energie in 'dippen' (leer je tijdens de opleiding). Het idee dat ik altijd een keuze heb, geeft mij rust in het leven en het maakt mij sterk. Ik voel mij vrij!

Ben jij er klaar voor om je open te stellen en het leven anders aan te willen gaan en te voelen? En wil je er echt wat voor doen? Dan raad ik je deze opleiding zeker aan.

Mirjam Bos

 

Ik wilde graag meer leren over de methodiek, in verbinding blijven en wilde graag meer de verdieping in. In mijn dagelijkse leven liep ik ertegenaan dat ik het gevoel had aan de zijlijn te staan en niet de regie had. Ik had niet het gevoel dat ik leefde. Wat ik heb bereikt? Het gevoel dat ik leef! Dat ik weer in contact ben met familie, rustig in mijn hoofd en ik heb geleerd om liefdevol grenzen aan te geven en vragen te stellen als ik iets in mijn hoofd heb. Maar ook nog zoveel meer mooie dingen! Ik raad iedereen de opleiding aan: je leert zoveel over jezelf en over het in contact zijn met anderen. Leven in vrijheid!

Marloes Schipper 

 

Ik ben deze opleiding begonnen als vervolg op de coaching van Elise om de methode nog beter eigen te maken en ermee verder te gaan. Ik wilde meer energie, makkelijker weten wat ik wilde en dat ook bereiken, maar ook betere contacten, met name klanten, en minder stress. En dat is allemaal gelukt! Ik raad de opleiding zeker aan, want de methode klopt en Jacobien & Elise zijn gewoon helemaal oké. Ik voel dat de wereld zo een stukje beter wordt. 

Tineke