3 DAAGSE  RETRAITE IN DRENTHE

Er is plek voor 6 deelnemers

All inclusive

730,- 

Dit is jouw kans!

Wees er snel bij want deze Retraite is beperkt beschikbaar.

(Prijs is per persoon)

Even alle tijd voor rust en ontspanning..........

3 daagse RETRAITE IN DRENTHE 8,9,10 april 2024

Wil je even ontsnappen  aan de drukte van de randstad en heerlijk drie dagen te onthaasten tijdens de retraite in Drenthe?

Onze betoverende locatie, weg van de bewoonde wereld, biedt de ultieme rust en ontspanning waar jij van droomt. Hier kom je pas echt tot rust!

Eventjes helemaal tijd voor jezelf nemen en in alle rust van binnen en buiten in jou de boel opruimen? Dan is deze retraite in Drenthe echt iets voor jou! Drie dagen (twee nachten) trekken we ons terug op een heerlijke landelijke locatie in Drente. Deze dagen word je volledig verzorgd en we hebben de hele locatie voor onszelf dus privacy gegarandeerd. Wordt wakker in een comfortabele kamer en ervaar de serene stilte van de omgeving.

PROGRAMMA

  • Samen werken aan herkenbare thema's met de methodiek 'In Verbinding'
  • Schilderij maken o.l.v. beeldend kunstenaar
  • Pizza's bakken in de buitenoven met de Logeerboer
  • High Tea
  • Wandelen
  • Onbeperkt gebruik maken van de Hottub
  • En meer

Naast het vaste programma dat wij je aanbieden, kun je kiezen uit de volgende opties :

  • Rugmassage 
  • Reiki behandeling

WAT GAAN WE DOEN TIJDENS DEZE RETRAITE IN DRENTHE?

Drie bijzondere dagen vol persoonlijke transformatie die je niet snel zult zult vergeten.

 All inclusive: alle dagen vers ontbijt, lunch, tussendoortjes, diner en borrelhapjes. Je kan tussendoor altijd vers fruit pakken. Ook water, koffie, thee en sap.
Voor alles is gezorgd waardoor jij je alleen maar hoeft te richten op je eigen proces.

Ruimte voor mooie en diepgaande gesprekken met gelijkgestemden.

Samen werken aan herkenbare thema’s van mensen in de groep. Hiermee transformeert iedereen zijn eigen persoonlijke stukken.

De accommodatie is makkelijk bereikbaar met de auto en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.
Kies je voor het openbaar vervoer?
Er is vanuit de treinstations Meppel en Assen een prima bus verbinding  naar onze locatie. Wij zorgen dat je wordt opgehaald bij de bushalte aan de Rijksweg in Wittelte. 

✔ Ge-nie-ten!!!

✔ Aandacht: Iedereen heeft behoefte om gezien en gehoord te worden en daar is deze dagen alle tijd voor.

✔ Ontspannen: Alles achter je laten en je concentreren op wat jij nodig hebt.

✔ Leren: Handvatten en informatie over een heel andere kijk op conflicten.

✔ Communicatie: Contact is een groot deel communicatie. Wat zeg je en waarom? Wat wil je bereiken en hoe blijf je in verbinding met jezelf en anderen? Het komt allemaal aan bod.

✔ Lachen: Als je ons een beetje kent weet je dat wij heel veel lol hebben met elkaar maar ook met onze klanten. Dus bereid je maar voor op veel plezier!

Retraite in Drenthe onder begeleiding van Elise en Jacobien

Elise en Jacobien geven je vanaf dag één een welkom gevoel onder het motto “niets moet alles mag”. Je hoeft zeker niet bang te zijn voor zweverige toestanden. Het is gewoon een paar dagen “ go with the flow"

Wie zijn wij?

Elise woont met man en hond in Ruinen. Lekker op de vlakte zoals ze ook haar jeugd heeft doorgebracht. Elise is leidinggevende geweest van meerdere locaties in een zorgorganisatie voor mensen met psychische  en/of verstandelijke problematiek. Ze heeft onze trainingsruimte bij huis en voert daar ook de coaching gesprekken. Ze is sociaal bewogen en heeft altijd alle tijd, aandacht en commitment voor haar klanten. Ze is een natuurlijke leider die jou verder helpt wanneer je weer regie wil krijgen over je werk en leven. Alleen al haar blik kan jou 1000 woorden vertellen, die je misschien niet altijd wil horen, maar je zeker verder helpen. Elise spiegelt, confronteert, kan soms even streng zijn maar altijd vanuit onvoorwaardelijke liefde.

 

 

Jacobien woont met man, tieners, hond, kat en kippen aan het water aan de rand van Dwingeloo.  Jacobien heeft 25 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt en heeft daar verschillende functies bekleed. Na een arbeidsconflict en kanker heeft zij het roer om gegooid en haar vaste baan opgezegd om zich volledig op haar missie te storten: Heel Nederland een makkelijker leven ondanks tegenslagen! Ze motiveert en stimuleert, schakelt snel en zet haar creativiteit in. Ze is enorm gedreven jou te ondersteunen bij het oplossen van je (arbeids)conflicten. Met een lach en een traan, via Zoom of in het bos, bij Jacobien krijg je puurheid. Haar enthousiasme, humor en spontaniteit zal je lang bijblijven.