Marloes deelt haar ervaringen

Afgelopen najaar heb ik de opleiding de gouden schakel gevolgd bij Sanders & de Haan, aan het einde van de opleiding had ik onwijs veel geleerd over mijzelf en over hoe ik de methode me eigen kon maken.

Ik hield contact met mijn mede cursisten en af en toe spraken we nog af met elkaar om onze kennis te onderhouden en onze ervaringen met elkaar te delen.

Begin dit jaar kregen we een mail van Elise en Jacobien waarin iedereen die in het verleden de opleiding had gevolgd zich kon aanmelden om intervisie te volgen.

Hier hoefde ik niet lang over na te denken en binnen een paar minuten had ik mij aangemeld. Ik was benieuwd naar wat ik er van zou leren en naar de ervaringen van de anderen die de opleiding hadden gevolgd.

We zijn nu 2x bij elkaar geweest en ik vindt het heel erg fijn om de intervisie te volgen. Iedereen die wil mag een casus inbrengen en hier word met elkaar over gesproken. De laatste bijeenkomst heb ik zelf een casus ingebracht, ik worstelde er al langer mee maar wilde het zelf oplossen.

Toen ik bij de intervisie was voelde ik dat dit het moment was om er iets mee te gaan doen, ik moest de schaamte voorbij maar toen dat lukte werd me echt een spiegel voorgehouden en kreeg ik weer nieuwe inzichten waar ik mee verder kon en dat is me ontzettend veel waard en heeft me heel veel opgeleverd.

Het belangrijkste inzicht wat ik kreeg was dat het vragen van hulp je verder brengt dan alles alleen op proberen te lossen. Soms is het enigste wat je nodig bent iemand die je even een paar vragen stelt of je een spiegel voorhoud en dat scheelt een hoop ‘’gedoe’’

Liefs Marloes Schipper

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.