Arjanne deelt ter inspiratie haar verhaal

3 jaar geleden volgde ik, als een van de eersten, een coachingstraject bij Elise. Door dat traject voelde ik mij een stuk zekerder over heel veel dingen. Ik stond er niet meer bij stil, wat anderen van me zouden denken. Dat gaf rust!

De afgelopen periode kwamen er op het werk in korte tijd veel extra taken op mijn bordje. Ik zat hierdoor steeds minder goed in mijn vel. Omdat ik niet goed in mijn vel zat, viel ik terug in oude patronen, waardoor ik me nog slechter ging voelen. Ik was onzeker en voelde me het slachtoffer van de omstandigheden.

Totdat mijn werkgever Cosis me aanraadde om naar een coach te gaan. Nou, dan ken ik wel een coach! Nog diezelfde dag appte ik met Elise. Toen we elkaar die avond spraken aan de telefoon, voelde het meteen vertrouwd en wist ik dat het een goede stap was om opnieuw een coachingstraject te doen.

In diezelfde week had in de eerste afspraak. Spannend, maar ik wist dat het me veel kon brengen. Al na de eerste sessie voelde ik mij een stuk beter! Ik kon weer anders naar de situatie, mezelf en anderen kijken. Dat gaf lucht! Uiteindelijk waren 3 sessies voldoende om weer met een open blik te kunnen kijken! Ik voel weer rust en energie! En ik kreeg praktische handvaten om issues op het werk aan te pakken.

Zo fijn! Bedankt Elise! Ik hoop niet dat het nodig is, maar anders hoor je weer van mij!

Lieve groetjes Arjanne Kohnken-Brijder

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.