Zien de mensen mij wel staan?

Ik was vroeger veel bezig met wat anderen van mij vinden, ben ik wel goed genoeg? Zien de mensen mij wel staan? Hoe gaat die ander reageren? Hiermee hebben Sanders en de Haan mij flink geholpen. Ik ben gaan inzien dat ik goed genoeg ben en dat andere mogen vinden wat ze willen vinden. Ook weet ik nu dat het niet erg is om fouten te maken want iedereen maakt immers fouten. Het is soms goed om eerst even na denken voor je wat zegt of doet.

Via mijn werk ben ik in contact gekomen met Sanders en de Haan. Hier heb ik veel aangehad en van geleerd. De methodes die ik geleerd heb tijdens de coaching voer ik niet alleen uit in het werkveld. Het is ook te gebruiken in de thuissituatie bij vrienden/familie.

Hierdoor vorm je een sterkere band met de mensen om je heen en blijf je niet in nare gedachten hangen. Geef je nare gedachten en naam en spreek deze toe. Dit was één van de lessen die ik heb gehad, deze les heeft mij flink geholpen omdat de gedachte weg ging na mate je hem toe sprak.

Dit alles heeft mij zoveel meer vrolijkheid en helderheid gebracht in mijn leven, zowel privé als op het werk.

Voor dat ik een fout maak, maak ik die fout niet.

Sanders en de Haan bedankt voor de geweldige leerzame coaching ik zal het iedereen aanraden want je leert er heel veel van.

Met vriendelijke groet, Jacco Schluter

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.