Het moet wel overkomen

Ja en daar zit ik dan…..

Hoe ga ik beginnen? 

Wat ga ik zeggen? 

Het moet wel overkomen!

 En gun anderen ook zo’n traject……

IK zal me eerst even voorstellen: mijn naam is Reina Bok, werkzaam bij de Gemeente Midden-Groningen als Jongerencoach. Ik ben zelf 56 jaar jong, heb 2 mooie zoons, 2 lieve schoondochters, een lieve vriend en 1 heel lief jongetje wat mij de ‘eretitel’ Oma heeft gegeven.

Ik volleybal en speel darts, kortom een leuk leven.

Had al eens met Elise gesproken (zomaar even tijdens een training volleybal) en dacht ik wil meer van haar leren. Dus informatie gezocht op de website van Sanders en de Haan, dit neergelegd bij mijn leidinggevende en een akkoord gekregen. Direct 6 dagen geblokt en gaan …….Wat heb ik veel geleerd…… En wat heb ik onbewust dingen gedaan die ik nu niet meer zo zou doen. Nu weet ik dat ik mag ontvangen……Dat ik dankjewel mag zeggen….Dat ik mijzelf op de 1e plek mag zetten….Dat ik goed ben zoals ik ben……Dat ik ……Door zelf anders te doen en niet wijzen met de vinger… maar het bij mezelf te houden een “opgeruimd” mens aan het worden ben. En ik kan je zeggen dit valt niet altijd mee om te doen maar wel weet ik dat het je heel veel brengt.

Dus heb je bij jezelf dingen “op te ruimen” en lukt het je niet alleen……Neem dan gewoon contact op met Elise of Jacobien, ik weet zeker dat je net zo enthousiast word als dat ik nu al ben……

Mijn quote:

Als jij veranderd in GOUD, Veranderd je omgeving ook in GOUD!!

Liefs Reina

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.