Ik heb besloten om de uitdaging aan te gaan!

Ik heb mijzelf altijd wat jong gevonden om in coaching te gaan. Ik ben 16 jaar en wat het nóg spannender maakt is dat ik de dochter van Jacobien ben. Toch heb ik besloten om de uitdaging met mezelf aan te gaan. Ik was vanaf het begin al bekend met de methode die Jacobien en Elise gebruiken, al was ik het er niet altijd mee eens. Gelukkig heb ik mij daar overheen gezet en ben ik met Elise gaan praten om erachter te komen waar mijn negatieve en onzekere gevoelens vandaan komen.

Ik heb helderheid gekregen doormiddel van het kijken naar de kosten en de baten. Zo leerde ik dat deze negatieve gedachtes veel energie, ontspanning en creativiteit kosten omdat ik mij aan het focussen was op de baten; het gelijk willen hebben en mijn oordeel. Ik heb geleerd dat ik oké ben hoe ik ben en niet aan mijzelf moet twijfelen. De gesprekken die ik heb gehad hebben mij een verheldering gegeven en ik merk dat ik bepaalde situaties beter kan relativeren.

Ook al ben ik er nog lang niet, ik heb het geluk gehad om al op deze leeftijd deze inzichten te krijgen. En dat gun ik iedereen.

Lieve Elise, dankjewel voor onze mooie, duidelijke en gevoelige gesprekken.

Lieve mama, bedankt dat je mijn mama bent en ervoor hebt gezorgd dat ik de stap heb durven nemen om hulp te vragen.

Hanna Vierhoven

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.