Menke en Marloes Zorgboerderij Het Hof

•COACHING ON THE JOB•

Einde 2023 hebben wij Elise en Jacobien benaderd om ons te helpen meer structuur te krijgen in ons bedrijf. We merkten dat bepaalde zaken niet lekker liepen binnen het bedrijf en wilden daar graag verandering in brengen.

CONFRONTEREND Na een intake gesprek zijn wij gestart met een observatie traject. Elise en Jacobien hebben geobserveerd in wat en hoe we de dingen deden en zijn in gesprek gegaan met de medewerkers en vrijwilligers. Aan de hand hiervan is een observatie rapport gemaakt. Die voor ons best confronterend was. Deze spiegel was nodig om inzichten te krijgen in onze vaste patronen die doorbroken moesten worden.

OP DE WERKVLOER Nadat wij dit met elkaar besproken hebben, zijn Elise en Jacobien bij ons op de werkvloer geweest om ons te coachen. Dit waren 1 op 1 momenten of momenten tijdens bepaalde werkzaamheden. Op deze manier konden zij ons op de juiste momenten coachen.

RESULTAAT Dit heeft met resultaat geleid dat wij in hebben gezien wat ons gelukkig maakt in en op ons werk en hebben daar ook keuzes in durven maken en dat er langzaam steeds meet structuur in ons bedrijf komt. Wij zetten een ieder meer in hun kracht om ook hen te laten doen waar hij of zij gelukkig van wordt.

 

Liefs,

Marloes en Menke, 

Zorgboerderij Het Hof

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.