ik ga echt geen excuses aanbieden, dat kunnen ze wel vergeten!

 

Na heel wat wikken en wegen heb ik 3 weken geleden  de stap gezet dat ik het anders ga doen en voor mijn eigen geluk ga kiezen.

Dit heeft wel even geduurd. Ik volgde Sanders en De Haan al een tijdje op social media, toen hun boek uit kwam, heb ik het gelijk besteld, dit zou mij wel helpen, dacht ik, maar ik ben niet verder gekomen dan hoofdstuk 1. Mijn moeder nam me mee naar een opfriscursus van de dames, hierin kreeg ik het inzicht dat het echt anders kan en dat ik dat ook wil. Al snel had ik mijn eerste afspraak staan. Onderweg naar mijn eerste coaching sessie begonnen de zenuwen steeds meer te komen en dacht ik bij mezelf, ik ga echt geen excuses aanbieden, dat kunnen ze wel vergeten.

Daar zat ik dan tijdens de eerste sessie, waar me liefde vol een spiegel voorgehouden werd en we dachten de situaties samen uit.

Ik werd geraakt, ik werd emotioneel, ik vond het dood eng, en heb wel 10x gevraagd of ik het echt wel moest doen, maar ik had het besluit genomen om voor mijn eigen geluk te kiezen en ik af wilde van het rot gevoel… 

Ik belde de eerste persoon op en bood mijn excuses aan. Er viel een last van m’n schouders. Ik had al bedacht aan wie ik mijn excuses wilde aanbieden in de volgende sessies.

De 2e en 3e coaching sessies ging een stuk makkelijker, ik voelde en merkte dat ik weer in verbinding kwam met mezelf en de ander. 

Het kan echt, als je het zelf maar wilt.

Ik gun het iedereen om weer voor je eigen geluk te kiezen, van jezelf te houden en in verbinding te zijn met jezelf en de ander, het is echt prachtig! Waar wacht je nog op?

Het leven is al zo kort 😜

 

Groetjes Lisa

 

#sandersendehaan #coaching #geluk #transformatie #verbinding #zelfliefde

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.