De beste remedie tegen sleur is er eens gezellig met je partner of vriendin, zus, dochter, moeder, alleen  of wie ook op uit te gaan.  Naar een andere omgeving en andere sfeer. Echt het doet wonderen.  Om de tijd tot je volgende vakantie te overbruggen hebben we de volgende fijne B&B's voor je opgezocht. 

 

Het huisje staat op ons erf met het uitzicht op het water waar u de bootjes gezellig voorbij ziet varen. In de zomer liggen er volop boten in de haven onder de Dieversluis wat voor het ultieme vakantie gevoel zorgt. Zittend op een bankje bij de sluis kunt u genieten van het wel en wee op de sluis. De oude sluiswachter, die geboren en getogen is in Drenthe, vertelt u graag een verhaal over het leven en werken op de brug en sluis. In de winter, als de boten weer op de werf liggen is het heerlijk om ongestoord eindeloos langs de vaart te slenteren en te genieten van de meerkoeten, eenden, aalscholvers en reigers die daar leven.

B&B Het Creijennest ligt in Rosmalen, op loopafstand van het gezellige centrum van Rosmalen in de omgeving Den Bosch. Hier vindt u voldoende winkels en eetgelegenheden. Een mooi plekje in Rosmalen dichtbij het Kanaalpark waar je o.a. lekker kunt wandelen en fietsen. De Bed and Breakfast is gemakkelijk bereikbaar. Binnen 1 km zit u op de A2 en A59. 

Je verwacht het niet. Wat er zich achter de bomen verschuilt. Zodra je het terrein oprijdt, waan je je in een andere wereld. Voel je thuis in deze bijzondere accommodatie in de Achterhoek, omringd door adembenemende natuur. Deze vrijstaande en natuurrijke accommodatie in Voorst is geschikt voor maximaal 10 personen en is voorzien van 3 slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers met eigen douche en wastafel. Daarnaast is er een volledig uitgeruste keuken en een grote, gezellige huiskamer.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.