Gratis 1 op 1 gesprek

Neem afscheid van een leven met gedoe

Buitenkans: gratis en vrijblijvend gesprek over onze simpele en bewezen methode om af te rekenen met dat nare gevoel niet goed genoeg te zijn en gepieker. plan je gesprek en maak een start met je ontspannen, gelukkig, betekenisvol en verbonden te voelen – zonder gedoe.

Wil je ontdekken waar het misgaat als we gedoe ervaren?

De signalen zoals stress, vermoeidheid en angst negeren we vaak, terwijl ze ons eigenlijk iets willen vertellen. Pas als je daar anders naar kunt kijken, zal er iets veranderen in je leven. In dit gratis 1 op 1 gesprek over leven zonder gedoe, ontdek je wat de workshop "Geen Gedoe Meer" jou kan opleveren.

Het blijkt dat slechts een kwart van de mensen die aangeeft stress door gedoe te hebben, actief probeert om de situatie te veranderen. De belangrijkste reden voor de overige driekwart om er niets aan te doen is dat zij denken dat dat gedoe vanzelf wel weer overgaat.

Zonde!

Want stress en gedoe gaan vaak niet vanzelf over, het blijft steeds terugkomen. En het heeft ook nog eens een grote invloed op hoe je leven eruitziet. Er is minder ruimte voor wie jij bent en je dromen. Kijk maar eens naar je leven: zijn er dingen die je liever anders zou zien? Maak je keuzes uit angst, verwachtingen van anderen en ben je constant druk? Of voel je je ontspannen, vrij en leef jij je leven zoals je dat graag ziet?

In dit gratis 1 op 1 gesprek delen we een aantal inzichten die wij hebben opgedaan met je die je kijk op gedoe zomaar voor eens en altijd kunnen veranderen!

de missie van              Sanders en De Haan

Sanders en De Haan Coaching en Advies, is vier jaar geleden opgericht door Jacobien de Haan en Elise Sanders. Ze schreven samen een boek, bereiken meer dan 500 mensen per week via social media en hielpen al heel wat mensen naar innerlijke rust, energie en geluk in hun leven.

Onze missie is leven in innerlijke vrijheid voor iedereen. Wij geloven namelijk dat als iedereen in vrijheid leeft met zichzelf, er vanzelf vrede is. Met innerlijke vrijheid bedoelen we dat je leven vrij is van gedoe, onzekerheid, stress, angst, ontevredenheid, boosheid en belemmerende overtuigingen. Innerlijke vrijheid komt als je begrijpt wat je gedachten doen met jou en jij doet met je gedachten. 

 

Ben jij er klaar voor om het gedoe en stress in je leven van je af te zetten en lekker te gaan genieten?

Meld je dan aan voor een gratis gesprek!