Nazomeren

Hoe vergaat het jou deze eerste dagen van september? Na een echte Hollandse zomer worden we getrakteerd op zomerse dagen. Langzamerhand trekt de natuur zich terug en maakt zich op voor de winterperiode, wat ook weer z'n charmes heeft. Alles op z'n tijd, zeg maar. Nu de dagen merkbaar korter worden krijgen we weer behoefte om zowel letterlijk als figuurlijk naar binnen te gaan en bij onszelf in te checken.  Want hoe gaat het nu echt met je?

 

Deze drie vragen kunnen je op weg helpen:
1. Wie ben ik nu echt?
2. Wat vind ik echt leuk om te doen?
3. Wacht ik op ouderdom of crisis om eindelijk voor mezelf te kiezen? 

Verzet jezelf niet tegen wat er is maar ga er in mee en ervaar dat alles dan een stuk simpeler is. Laat los waar je geen invloed op hebt, net als het wisselen van de seizoenen. Terwijl Elise twee weken aan het zwembad ligt te genieten onder de Italiaanse zon, is Jacobien op pad met de Eriba (caravan) en fiets door het rivierengebied van Nederland. Energie opdoen voordat we weer volop aan de slag gaan met de persoonlijke trajecten, workshops én de start van onze eigen opleiding.

 

Wist je dat op dit moment de heide op z'n mooist is? Trek je wandelschoenen aan of spring op je fiets en ga er op uit en ontdek hoe mooi ons land is. 
Wij hebben deze wandelroutes alvast voor je opgezocht. Uiteraard kan het Dwingelderveld in dit niet overgeslagen worden. Laat je even weten of je ze gelopen hebt en wat je ervan vond? 

Voordat we je een mooie avond en fijne zondag toewensen hebben we nog een kijktip: Elise en Jacobien bespreken wekelijks een onderwerp en deze gaat over de Wet van de aantrekkingskracht. 

En speciaal voor jou als trouwe lezer van onze blogs en/of nieuwsbrief profiteer je met de code september van €15,-korting op onze WORKSHOP van 25 september a.s. 
Maar let op: de code is alleen geldig tot zondag 12 september, 24.00 uur.

 

Tot slot nog een gouwe ouwe klassieker van een luistertip: Neil Diamond, September Morn. 

 

Fijne avond!

Elise en Jacobien

 

P.S. Volg je ons al op Instagram? En als je dan toch bezig bent, pak dan ook meteen het account van Elise  en Jacobien mee. Vinden we leuk!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.