Online training Volg je hart

Wil je meer rust en ontspanning? Heb je behoefte aan handvatten om meer tijd voor jezelf te creëren zodat je ruimte krijgt om naar je hart te luisteren?  In deze online training ga je in 6 lessen, wekelijks in je mailbox,  op  je eigen tempo de weg vinden naar je hart.  Na een stukje theorie kun je aan de slag met fijne oefeningen die makkelijk uit te voeren zijn.


6 lessen, elke week een les in je mailbox

Makkelijk te volgen op je telefoon of tablet

eenmalig  45,-

Wat leer je in deze training?

6 lessen, te volgen in je eigen tempo

1. Blik terug, kijk vooruit

De seizioenen staan voor loslaten, beweging en groei. Dit geldt ook voor ons leven, zowel fysiek ls emotioneel. Je krijgt fijne oefeningen en tips waar je mee aan de slag kunt.

2. Terug naar de kern

Hoe bewuster je stilstaat bij wat je doet en wat je allemaal wel hebt, geeft rust en dankbaarheid. Je gaat bewust bezig met liefdevolle gevoelens voor jezelf.

3. Opruimen

Soms kan je een chaos in jezelf ervaren. Je moet van alles en krijgt niets af, dit is een belemmering om je ontspannen te voelen. In deze les staan we stil bij de relatie tussen intergriteit en opruimen.

4. Zelfreflectie

Weet jij waarom je denkt wat je denkt en doet wat je doet? En weet je ook hoe je dat doet? In alle hectiek kun je aan jezelf voorbij gaan. Daarnaast schieten we snel in een oordeel over de ander maar ook over onszelf. De les krijg je oefeningen om om je ego te temperen en het oordelen opzij te zetten.

5. Stralen

De sleutel ligt bij jou. Al die gedachten vanuit angst, boosheid en negativiteit ontnemen je vreugde en plezier. In deze les is er aandacht voor onvoorwaardelijke liefde, aromatherapie bij negatieve energie en staan we stil bij de belofte aan jezelf.

6. Actie!

Nu je meer weet over de weg naar je hart en je een document vol fijne oefeningen en tips hebt ontvangen van ons, is het tijd voor actie. Concentreer je op wat jij nodig hebt om energie te behouden en meer rust te ervaren.

Als je de training gevolgd hebt dan........

  • Ervaar je meer rust in je lichaam en hoofd
  • Luister je naar je hart
  • Weet je hoe je in verbinding blijft met jezelf
  • Kun je beter voelen of je wel of niet op de juiste plek bent

Misschien vind je dit interessant: