Heb je onze nieuwste training al gezien?

OPLEIDING & TRAINING, nooit te oud om te leren


Je hebt het verlangen jezelf te ontwikkelen en je wilt de beste versie van jezelf worden. Wil je de verschillende coachingstechnieken effectief kunnen hanteren en wil je weten hoe je jezelf en anderen echt in beweging brengt?

De tweedaagse training is speciaal voor leidinggevenden, coaches en HR adviseurs die zich in hun dagelijkse werk bezighouden met ziekteverzuim binnen hun organisatie of tussen samenwerkende organisaties. 

Stel je voor dat je je geremd voelt door de buitenwereld. Door wat mensen van je vinden en vooral ook wat jij zelf vindt van hoe het allemaal gaat. Je gaat maar gewoon door, want zo hoort het nu eenmaal.

Ga je mee op verdiepingsreis? Jij durfde al eerder met ons naar jezelf te kijken als mens en als professional. Je  hebt inzicht gekregen in wat je doet met je denken en wat je denken doet met jou. Maar hoe zat het nou ook alweer?

Sanders en De Haan is een door het Instituut Transformatieve Conflict Oplossing (ITCO) geaccrediteerd opleidingsinstituut.

Na het succesvol doorlopen en afronden van de opleiding tot Transformatief coach en mediator kun je je aanmelden en registreren bij onze beroepsvereniging Instituut ITCO.