Afspraken maken met mijzelf

Een stukje schrijven, oef...
Wil je een stukje schrijven voor onze socials? Een vraag  na de sessie. Uhm ja dat wil ik wel, moet dat op korte termijn of uhhh.
Nee hoeft niet op korte termijn, wanneer kan je het inleveren?

Poef weer dat dilemma, uhhh tja ik heb het druk en jeetje. Oke, voordat je mij weer even terug belt (ik geef mijzelf drie weken).

Tja dat leer je dus ook: afspraken maken met jezelf.
Hoe teleurgesteld ik wel niet was, dat ik gemaakte afspraken in ons eerste gesprek niet na kon komen. Met hangende pootjes naar het gesprek, want tja... T was niet gelukt. Hups geen probleem was Elise haar reactie: welke afspraken had je gemaakt met jezelf. Uiteindelijk viel het nog mee en nieuwe afspraken maken voelde niet eens zo stom. Want tja rondom de Cirkel van invloed, daar heb je niet alles in de hand.

Wat een opluchting, ik kon dus wel afspraken maken, alleen wel dus echt doen! Minder gedoe in je hoofd, meer afspraken op papier.
Zorgen dat ik kan afstuderen? Data plannen voor de kleine losse opdrachten en doen!
Stukje schrijven voor Sanders en de Haan? Hups komende week af.
Zoals ik heb geleerd: zorg dat je het uitschrijft en in kleine haalbare doelen gaat plannen (en niet zoals ik in mijn hoofd: whaaaaa AFSTUDEREN!).

Wat Elise mij nog meer heeft aangereikt zijn handvatten. Wat je meestal hoort: Zeg gewoon nee, stel je grenzen. Nou dan veroorzaakte ik nog meer gedoe, want dat waren ze niet gewend.
Nu weet ik hoe het ook kan, vanuit je hart. In mijn eigen woorden. Alleen dat geeft al rust.

Hopelijk is dit stukje voor de socials zonder teveel Blablabla, want dat geeft ook weer ruis en is niet nodig (dat leer je ook😉).

Groetjes
Maretti Zittersteijn

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.