De beste remedie tegen de sleur

Hi,

 

Ohhhhh het kan niet op hè? De zomer krijgt 'n heerlijk staartje. Gisteren sprak ik onze boekhoudster over allemaal zaken waar ik geen verstand van heb, en vroeg haar hoe het met haar ging. Hoe was je vakantie etc. Je kent het wel. Lachend zei ze de vakantie alweer te zijn vergeten en de wintersport al geboekt heeft.  

Iets om naar uit te kijken. 

 

Lekker gevoel geeft dat hè?  

Iets om naar uit te kijken en als je dat helpt moet je dat ook zeker doen.  Eerder keek ik ook zo uit naar de vakanties en tegenwoordig kijk ik uit naar elke nieuwe dag. Ben ik nieuwsgierig naar wat de dag brengt en neem ik 's avonds even de tijd om terug te blikken en dankbaar te zijn. 

 

'Er zijn twee manieren om het leven waar te nemen: Je kunt leven alsof niets een wonder is of je leeft alsof alles een wonder is'
-Albert Einstein- 

 

Dat klinkt simpel toch? Voor mij is dit echt een eye-opener. Het is maar hoe je het bekijkt en wat je wilt. Zoek je 't in 't grote of zie je de kleine wonderen van elke dag?

 

De beste remedie tegen sleur is er eens gezellig met je partner of vriendin, zus, dochter, moeder, alleen  of met wie dan ook op uit te gaan. Naar een andere omgeving en andere sfeer. Echt, het doet wonderen. Om de tijd tot je volgende vakantie te overbruggen hebben we de volgende fijne B&B's voor je opgezocht. Misschien klim je wel gelijk in je telefoon om jouw 'Me Time' weekendje weg te boeken. Je hebt groot gelijk. 

 

Hierbij willen we nog wel even onze eigen retraite onder je aandacht brengen. 
Wij hebben namelijk zelf 3 leuke arrangementen gemaakt. Je bent meer dan welkom!

 

Tot slot nog een kijk en luistertip deze keer met humor, want daar houden we van. Er is immers genoeg narigheid en zwaar op de hand doen kan altijd nog :-)

 

Fijne avond!

Ook namens Elise, Jacobien. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.