Hij heeft (weer) wat lekkers bij de thee meegenomen deze laatste sessie. Zo heb ik hem leren kennen. Attent, geïnteresseerd, charmant, eerlijk en direct.

Met iemand die hij goed kent had hij een webinar van Sanders en De Haan gevolgd, wat zijn interesse wekte. Diegene had ook een persoonlijk traject bij ons gevolgd en was positief en hij zag ook echt veranderingen bij die persoon. 

"Ik wilde graag een coaching traject volgen om  te leren hoe ik op een andere manier naar een situatie kan gaan kijken en daardoor zonder een vooringenomen oordeel een mening over te kunnen geven".

Tijdens onze eerste telefonische contact had hij nog wel wat mitsen en maren. Het kwam niet zo goed uit, wilde zich eerst richten op zijn gewicht en zo nog een paar redenen om nog niet te starten maar algauw kwam er een appje met de vraag welk eerstvolgende moment hij kon beginnen. Hij wilde het echt anders. Was zat van de rotgevoelens die hem onzeker maakten en in de greep hielden. 

Een mooi begin.

"Ik heb geleerd dat ik er als mens echt wel toe doe. Ik heb geleerd met zaken uit het verleden om te gaan. Ik heb geleerd waarom dingen zijn zoals ze zijn. Ik heb geleerd dat je niet op alles invloed kunt en moet willen hebben. Het loslaten van zaken waar je geen invloed op hebt geeft veel rust, je hier ook niet meer mee bemoeien omdat je geen invloed hebt is erg fijn. Ik heb ook geleerd dat je ongemerkt soms snel in een dip schiet. Dat is echt zonde en onnodig, hiermee leren omgaan en dit herkennen geeft veel rust".

Tussen de gesprekken door schreef hij de mooiste ontdekkingen en successen op de app en vroeg om hulp wanner het hem niet zelf lukte. Emoties ging hij daarbij niet uit de weg. 

     App; Heb vorige week een supergoed jaargesprek gehad. Was er gewoon een beetje van van slag. LG is zo tevreden en ziet dat ik meer in mij heb dan wat ik nu doe. Erg bijzonder en fijn allemaal

"Ik heb het als erg prettig ervaren. Het was in het begin best zwaar en confronterend maar altijd werd je doel voor ogen gehouden en werd uitgelegd waarom deze route het beste werkt. Naarmate de gesprekken vorderden begon ik het effect zelf te merken.

Ik zou jullie zeer zeker aanbevelen. De manier waarop jullie het doen werkt gewoon. Praktisch en duidelijk dat is de methode."

Langzaamaan werd hij steeds zekerder van zichzelf en werden de momenten dat hij zich echt rot voelde steeds minder en korter. 

"Wat er anders is in mijn leven is dat ik rustiger en relaxter ben geworden. Ik heb geleerd dingen te parkeren en mij er niet aan te ergeren waardoor er meer ruimte is voor liefde en mooie dingen in mijn hart en hoofd".

Op de vraag of hij nog tips of tops voor ons heeft hoefde hij niet lang na te denken.

"Lekkerdere thee en op zijn tijd een gebakje zou fijn zijn". :-) 

wat wij zeker een een goed idee vinden!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.