Het inspirerende verhaal van Lisa

Ik merkte aan mij zelf dat ik al een tijdje negatief was, erg veel piekerde en het lastig vond om nee te zeggen.

Hierdoor zette ik mijzelf altijd op de tweede plaats.  Sanders en de Haan kende ik al van mijn vorige werk. We hadden al een goede band en ik kon altijd al goed met Sanders praten en bij haar terecht. Mijn vriend motiveerde mij al langere tijd om contact te zoeken met een coach, omdat hij aan mij vernam dat ik met name mijzelf in de weg zat i.p.v. een ander. Voor alles en iedereen stond/sta ik altijd klaar, maar vaak vergat ik mijzelf.

Al langere tijd zat ik te twijfelen om contact op te nemen, maar is dat niet raar? Wat moesten ze denken? Eindelijk was het moment daar en ik had voor mijzelf het besluit genomen om Sanders en De Haan te gaan contacten. Na het telefoontje was mijn gevoel direct weg en merkte ik dat ik er juist voor wilde gaan.

In totaal ben ik vier keer geweest. De sessies heb ik ervaren als heel warm. Er was alle tijd voor mij en het gesprek duurde net zolang tot ik zelf het initiatief nam om de sessie af te ronden.

Ik ging aspecten vanuit een heel ander perspectief bekijken en werd geconfronteerd met mijn eigen gedachten. Door middel van tips, tools en reflectie heb ik dit onder controle gekregen. Door het uit te schrijven ging ik juist inzien dat het nergens op sloeg. Hierna schreef ik al mijn gedachten op in een notitieboekje dat ik tijdens de eerste sessie had gekregen. Tijdens de sessies konden we dan alles bespreken.

Ben erg blij en opgelucht dat ik hulp heb ingeschakeld. Merk aan mezelf dat ik nu meer rust heb en mijzelf op nummer één kan zetten. Hierdoor kan ik meer genieten van mijn gezin, werk en het leven.


Dankjewel,
liefs Lisa 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.