1. Wie ben ik nu echt?
2. Wat vind ik echt leuk om te doen?
3. Wacht ik op ouderdom of crisis om eindelijk voor mezelf te kiezen? 

Verzet jezelf niet tegen wat er is maar ga er in mee en ervaar dat alles dan een stuk simpeler is. Laat los waar je geen invloed op hebt, net als het wisselen van de seizoenen. Na een  rustige periode zijn we weer volop aan de gang om ons gedachtengoed te verspreiden.

De opleiding. is gestart en we hebben een mooie workshop dag gehad. De herfst zit vol mooie projecten  net als de natuur in dit seizoen.

Wist je dat op dit moment de heide op z'n mooist is? Trek je wandelschoenen aan of spring op je fiets en ga er op uit en ontdek hoe mooi ons land is. 
Wij hebben deze wandelroutes alvast voor je opgezocht. Uiteraard kan het Dwingelderveld in dit niet overgeslagen worden. Laat je even weten of je ze gelopen hebt en wat je ervan vond? 

Voordat we je een mooie avond en fijne zondag toewensen hebben we nog een kijktip: Elise en Jacobien bespreken wekelijks een onderwerp en deze gaat over Onder het kleed vegen.

Tot slot nog een gouwe ouwe klassieker van een luistertip: Neil Diamond, September Morn. 

 

Fijne avond!

Elise en Jacobien

 

P.S. Volg je ons al op Instagram? En als je dan toch bezig bent, pak dan ook meteen het account van Elise  en Jacobien mee. Vinden we leuk!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.