Beide dames ken ik al een kleine 10 jaar. Sanders als mijn locatiehoofd en de Haan als moeder van een klasgenootje van mijn zoon en later kreeg het de titel vriendin. Beide dames hebben een rugzak vol kwaliteiten in hun bezit!

 

Bij Sanders kon ik altijd héérlijk mijn verhaal kwijt, even sparren. Mijn kwaliteit op de werkvloer is "ziener", maar dat is niet altijd een prettige kwaliteit, soms gebruikte ik deze kwaliteit verkeerd. Ik zag van alles, waar in mijn gedachten meteen iets mee moest gebeuren. En ook al was het iets wat buiten mijn functie lag, ik ging ermee aan de slag, hetgeen niet door iedere collega gewaardeerd werd. Ik kreeg hier steeds meer last van en tijdens gesprekken met Sanders kon ze me hierin resetten. Ik kreeg kaders aangeboden, rust in mijn hoofd zodat ik weer op mij eigen pad kon blijven werken en me niet druk hoefde te maken over hetgeen buiten mijn pad gebeurde. Na een aantal jaren fijn te hebben samengewerkt, koos Sanders voor een nieuwe uitdaging...

 

Met De Haan groeide het contact op het schoolplein, we hadden altijd wat te bepraten. Zo was zij dé kruiwagen die ik nodig had om van baan te wisselen. En aangezien onze kinderen het goed met elkaar konden vinden, groeide onze band ook. Regelmatig maken we nu samen met de hond een flinke wandeling. En het mooie is, het sparren wat ik eerst deed met Sanders doe ik nu met De Haan. Vandaar dat ik dit ook een gouden duo vind!

 

Om een grote organisatie achter je te laten en voor jezelf te beginnen in deze Corona- tijd is veel lef nodig. Ik ben trots op de dames, ze zijn gemotiveerd, enthousiast, vindingrijk en waar het om gaat: de klant heeft er baat bij.

Jullie tweede  jaar saampies zit er

bijna op,

dames zet hem op, op naar een

mooi derde jaar met vast veel

mogelijkheden en vernieuwingen!!

 

Winanda Koning, begeleider C bij Cosis

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.