Wil je meer zelfvertrouwen? Dat kan, maar dat gaat niet van de één op de andere dag. Train jezelf om positiever te denken. Wij helpen je alvast veerkrachtiger, sterker en zelfverzekerder te voelen door deze tips.

Weet waar je goed in bent. Schrijf al je positieve eigenschappen en vaardigheden op. Heb je prachtige ogen waar iemand in blijft staren? Of heb je een glimlach waar anderen jaloers op kunnen zijn? Schrijf het op! Het liefst op van die gele post-its en hang ze overal en nergens op. Blijf jezelf eraan herinneren dat je goed bent en talenten en kwaliteiten hebt. En wees niet te bescheiden!

Vergelijk jezelf niet met anderen. Een enorme dooddoener. Want in jouw hoofd is het gras bij een ander altijd groener. Zodra je denkt: wauw, haar haar is echt veel mooier dan de mijne, en je hebt al bijna een afspraak bij de kapper gemaakt voor extensions, geef je jezelf een schop onder je kont. Niemand is perfect. En jij bent jij. Zet die gedachte over de ander om in een positieve gedachte over jezelf. Doen! Alleen door dit vaak te oefenen, train je je brein.

Investeer in persoonlijke groei. Je hoeft het niet alleen te doen. Sterker nog, door hulp te vragen, een workshop te volgen, boeken te lezen of in contact te komen met anderen die met hetzelfde 'worstelen' voel je je elke dag een beetje krachtiger.

"𝙊𝙢 𝙩𝙚 𝙠𝙪𝙣𝙣𝙚𝙣 𝙯𝙚𝙜𝙜𝙚𝙣 𝙙𝙖𝙩 𝙟𝙚 𝙖𝙛 𝙚𝙣 𝙩𝙤𝙚 𝙤𝙣𝙯𝙚𝙠𝙚𝙧 𝙗𝙚𝙣𝙩, 𝙝𝙚𝙗 𝙟𝙚 𝙚𝙚𝙣 𝙝𝙚𝙡𝙚𝙗𝙤𝙚𝙡 𝙯𝙚𝙡𝙛𝙫𝙚𝙧𝙩𝙧𝙤𝙪𝙬𝙚𝙣 𝙣𝙤𝙙𝙞𝙜"

Succes!

Groetjes,Elise & Jacobien

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.