'Als de muizen samenspannen, verplaatsen ze een olifant'


Beste hart-werker van de Bleerinck,

13 maart 2023,

Onze tijd bij jullie op de Bleerinck zit erop. 

Met veel plezier hebben we de afgelopen periode met en voor jullie gewerkt. We hebben genoten van jullie. Jullie openheid en vertrouwen in ons heeft ons een goed gevoel gegeven waardoor we ons gezien en gehoord voelden door jullie. 

We hebben mooie dingen zien ontstaan bij velen van jullie. We hopen dat we jullie een eindje op weg hebben geholpen met waar je naartoe wilt en dat je daar vervolg aan gaat geven.

We wensen jullie allemaal alle goeds toe en tot ziens!

 

lieve groet, Elise en Jacobien.

 

Vol enthousiasme kunnen we jullie vertellen dat wij, Elise Sanders en Jacobien de Haan, de teams van de 6 hofjes en de ondersteunende diensten van de Bleerinck mogen gaan begeleiden/ondersteunen/spiegelen/coachen.

We gaan op allerlei vlakken met jullie aan de slag met als doel dat jij als medewerker je gehoord en gezien voelt.

We gaan in ieder geval werken aan de volgende punten:

  • Structuur (rooster, vergaderen, werkgroepen, taakverdelingen, afspraken)
  • Rolverdeling (wie doet wat?)
  • Cultuur (aan/afmelden, hoe om te gaan met wat je tegenkomt, samenwerking, verbinding, werkgeluk)

Om jullie kennis te laten maken met onze methodiek ‘In Verbinding’ waarmee we werken, hebben we workshops gepland waar je je voor gaat inschrijven op een moment wat jou uitkomt. Op deze pagina kun je kiezen uit verschillende data

We werken per hofje (inclusief flexmedewerkers). Wat betekent dat onze focus op het desbetreffende hofje ligt en daarnaast zijn we bereikbaar voor alle vragen en knelpunten van de andere medewerkers van de hele Bleerinck. Schroom niet ons te benaderen, bellen of te mailen.

Ter voorbereiding vragen we je om ons e-book te downloaden klik hier en voel je vrij om onze website te besnuffelen om zo een beeld te krijgen van wie we zijn en waar we voor staan.

We kijken uit naar een fijne samenwerking met jou,

Elise en Jacobien

Inloopspreekuur

Speciaal voor jou hebben wij elke dag, die wij op de Bleerinck aanwezig zijn, een inloopspreekuur ingepland. Dit uur kun je gebruiken om zonder afspraak  1 op 1 bij ons te komen om iets bespreken waar je (al langer) tegen aanloopt. Je vindt ons in Belle Vue (naast de hoofdingang en schuin tegenover het café).

Wanneer?

Maart Tijd
14 13:30

LET OP: de workshop van 14 maart is in de Zietak i.p.v de Marke

Workshop

 Samenwerken met plezier

Wat gaan we doen? Op een interactive wijze gaan we ervarend leren. Dus door met elkaar in gesprek te gaan, te delen en voorbeelden uit te werken, krijg je direct het gevoel dat je zelf regie hebt ook al denk je soms van niet. Wij geven je tijdens deze workshop, die overigens een verplicht karakter heeft, de inzichten in jezelf en de ander die je niet eerder op deze manier hebt bekeken.  Het kan dus maar zo zijn dat je na deze workshop hetzelfde met heel andere ogen bekijkt.

Alle workshops zijn van 09:00 - 13:00 uur

Je mag je hieronder opgeven door een datum aan te vinken die jou het beste uitkomt. Ook willen we graag weten waar je werkt. Je hoeft je niet als team in te schrijven, maar als individu. Het kan dus maar zo zijn dat je met medewerkers van andere teams deze workshop bijwoont. En dat is onze bedoeling, want jullie zijn samen de Bleerinck!

Na inschrijven krijg je een bevestigingsmail met informatie.