Reviews workshop


Ik hoopte meer handvatten te krijgen om te leren omgaan met mijn eigen verwachtingen en de dingen waar ik steeds weer tegenaan loop. Ik raad iedereen aan deze workshop te gaan volgen. Het is zo leerzaam, het spiegelen helpt echt om naar jezelf te kijken. Wat mij het meest aanspreekt is de manier hoe ik het beste weer met mezelf in verbinding kom. Ik wil hier meer van en ga de opleiding 'de Gouden Schakel' volgen.

Chantal Barelds

 

Ik had me aangemeld via een collega die coaching bij de dames had gevolgd. Ik verlang naar meer zelfvertrouwen en mijn angsten overwinnen. Door de workshop heb ik meer inzicht gekregen op mijn Vicieuze cirkel en hoe ik niet blijf hangen in mijn interpretatie van een situatie. Ik beveel deze workshop zeker aan, het is heel leerzaam en laagdrempelig. Ik zou graag een coaching traject volgen om meer te weten te komen.

Nadia

 

Ik heb meer inzicht in mezelf gekregen. Dat krijg je als je deze workshop volgt: meer bewustwording van jezelf en openheid. Elise en Jacobien zijn fijne mensen. En ik heb ook veel gehad aan de voorbeelden die ze gaven.

Edith Geertsma

 

'Een mens is nooit uitgeleerd.' Ik leer elke dag, ook vandaag. Jullie vertelden dat jijzelf degene bent die invloed uitoefent op jouw leven en misschien gelooft nog niet iedereen dat, maar het is het enige wat klopt.

Linda Boerma

 

De openheid en persoonlijke verhalen geeft herkenning en bevestiging waardoor je ook al andersom kan gaan denken. de praktijkvoorbeelden spreken mij ook erg aan. Ik gun iedereen een mooie verbinding met zichzelf en daardoor ook met andere mensen om je heen.

R.B

 

Mijn doel was om meer voor mezelf op te komen. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen, vond het heel leerzaam met een goede dosis humor. Wat is mij bijgebleven? Dat geluk bij jezelf ligt. Ik raad de workshop zeker aan!

Sandra Geertsema

 

Ik heb het inzicht gekregen dat anderen dezelfde problemen ervaren die ik ook heb/had, Dat ik niet de enige ben. Wat mij bijgebleven is van deze workshop is dat er wordt gekeken naar waar de 'angel' zit en vanuit hier verder kunt gaan bouwen. 

J.B. 

 

Ik wilde hernieuwde motivatie om niet te kiezen voor 'dippen'. En dat is gelukt. Wat ik nog meer heb geleerd? Dat je altijd een keuze hebt. Wat je zelf geeft, krijg je terug (positiviteit). De workshop is een laagdrempelige manier om kennis te maken met jullie coaching. 

Maria Aalders 

 

Ik wilde het anders, omdat ik opsta met een glimlach maar naar bed ga met een traan; een gevoel van falen. Ik zoek handvatten om voor mezelf op te komen en de strijd met mezelf te stoppen. Als ik goed voor mezelf zorg, zorg ik ook beter voor anderen. Heeft de workshop geholpen? Ja, het geeft kracht door nieuwe inzichten. Ik gun anderen dit gevoel ook. Met deze inzichten ga ik aan de slag: het ligt niet aan de ander, bij mezelf houden en sorry kunnen zeggen. Ik heb echt genoten van deze dag. Het voelde veilig en tussen de middag wandelen was ook zo fijn.

Mara Rijff

 

Ik was op zoek naar handvatten en ideeën om om te gaan met conflicten en inzicht te krijgen in mijn eigen rol. Deze workshop is een goede eerste stap. Ik ben mij meer bewust van dingen waar ik invloed op heb. En ga zeker verder met alle inzichten die ik vandaag heb gekregen.

Anneke Bos 

 

Wat fijn om vandaag aansluiting te vinden en ook herkenning en erkenning. Het geeft lucht. Ik wil met mezelf aan de slag en patronen veranderen. De compassie van Jacobien en Elise vind ik erg fijn. Ik ben vandaag letterlijk gezien en gehoord. :-) Ik laat het allemaal even bezinken, maar grote kans dat ik individueel nog iets ga volgen. Mooi zo doorgaan! Ook fijn dat humor een belangrijk onderdeel is. 

Ingrid de Groot 

 

Ik wil meer durven en wat positiever, minder onzeker, in het leven staan. Wat deze dag mij heeft geleerd? Dat ik het bij mezelf moet zoeken. Eerst naar mezelf moet kijken. Door deze workshop ben ik anders naar dingen gaan kijken waar ik in de praktijk ook mee verder ga. Ik raad 'm daarom ook zeker aan. Ga zo door!

A.E. 

 

Door mezelf aan te melden voor deze workshop heb ik een 'laatste stap' in mijn proces gezet. Maar er is nog een hoop werk te doen. Ik vond het vertrouwen, het interactieve karakter en de laagdrempeligheid van de workshop heel prettig. Je hebt eigenlijk geen kans om te duiken. Met de inzichten die ik heb gekregen, ga ik verder met mijn persoonlijke ontwikkeling.

 J.B. 

 

Waarom deze workshop? Omdat ik veel denk, maar niet doe. Ik heb door deze dag geleerd dat je zelf invloed hebt op hoe je elke situatie je laat raken. En dat ik goed ben, maar de ander ook. Een aanrader? JA!! Omdat Jacobien en Elise open, eerlijk, met een lach en een traan delen. spiegelen en je aanzetten tot denken en DOEN. Het persoonlijke verhaal van Elise sprak mij aan, omdat ik mij daarin herken. Inspirerend! Dat kan ik ook!

Jullie zijn topwijven! Ga zo door. 

Tessa John - Verheij