Van slachtoffer naar spelverdeler en sponsor

Volleyballen dat is de sport die ze de eerste helft van Sanders en De Haan vanaf haar 10e altijd heeft beoefend totdat… Elise deelt graag haar verhaal.

Begin 2016 kreeg ik een nieuwe heup, de pijn aan mijn linker heup was ondraaglijk geworden. Enkel en alleen pijn is slopend, wat was ik er klaar mee en wat was ik er moe van. Als we ergens naartoe gingen was het genieten ver te zoeken, ik was alleen nog maar bezig met waar kan ik zitten.

Bij de nacontrole werd mij verteld dat ik volleyballen nooit meer zou kunnen beoefenen, tenminste zo had ik het gehoord en er van gemaakt.

Zeven jaar heb ik dat geloofd totdat ik een spiegel voorgehouden kreeg, een spiegel waar ik niet graag in keek. Ik had namelijk overal pijn en de fysiotherapeut mocht dat gaan wegmasseren, ik kon er zelf niks aan doen en deed gemakshalve ook niets aan sport of bewegen.De spiegel die de fysio mij voorhield, ooooh wat ben ik hem dankbaar. Ik kreeg inzicht in mijn eigen overtuigingen en ik nam een besluit.

Ik ben weer gaan volleyballen bij mijn oude club, iedere maandag avond ben ik te vinden in de marsdijkhal in Assen. Niet meer als aanvaller wel als spelverdeler. Ik ben gaan doen wat wel lukt en dat is heerlijk.

Samen met de tweede helft van sandersendehaan sponseren we het leukste damesteam.

En wat ziet het er top uit.Heel blij met jullie als mijn teamgenoten Albertina, Ali, Reina, Ellen, Wilma, Yvonne, Grieke, Amra, Rianne (nee, niet iedereen staat op de foto)Op nog vele mooie volleybal momenten samen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.