Meld je NU aan voor onze workshop op 8 juli a.s.

Blog

Verhalen van klanten


Zoet na zuur

Hij heeft (weer) wat lekkers bij de thee meegenomen deze laatste sessie. Zo heb ik hem leren kennen. Attent, geïnteresseerd, charmant, eerlijk en direct.

Lees meer »

Perspectief

Ze volgde ons al zeker een jaar via sociale media. In dat jaar zag ze van alles voorbij komen waardoor ze nieuwsgierig werd. ‘Wat doen die enthousiaste dames van Sanders & De Haan toch?’ De goede verhalen, leuke en inspirerende filmpjes en de tips & tricks die voorbijkwamen smaakten naar meer. 

Lees meer »

Weer zelf aan het roer!

Samen blikken we terug, we zitten aan de ruime vergadertafel in zijn kantoor. Op de buitengevel en binnen op de muur pronken warme sierlijke letters van zijn prachtige bedrijf. Het was een feestje om samen op te trekken met Jan Geert, wat een warme persoonlijkheid en een onuitputtelijke enthousiasme en gedrevenheid voor zijn bedrijf.

Lees meer »

Wat wil jij? Het gaat om jou!

De telefoon gaat en gelijk is het gesprek op gang. Elkaar kennen van vroeger schept een band. Het verdriet zit haar hoog en de tranen stromen rijkelijk. "Hoe lukt het mij om ook weer te kunnen lachen en te kunnen stralen net als jullie? Ik volg jullie op social media en het enthousiasme spat er iedere keer van af. Ik mis dat bij mezelf. Ik mis het lachen en het plezier, ik wil me weer blij voelen. Mag ik bij je komen?" Het besluit was genomen en de volgende ochtend stapt ze binnen (met en grote bos zonnebloemen onder haar arm). 

Lees meer »

Nazomeren

Hoe vergaat het jou deze eerste dagen van september? Na een echte Hollandse zomer worden we getrakteerd op zomerse dagen. Langzamerhand trekt de natuur zich terug en maakt zich op voor de winterperiode, wat ook weer z'n charmes heeft. Alles op z'n tijd, zeg maar. Nu de dagen merkbaar korter worden krijgen we weer behoefte om zowel letterlijk als figuurlijk naar binnen te gaan en bij onszelf in te checken.  Want hoe gaat het nu echt met je?

Lees meer »

Geniet van de zon én de wolken!

Voel je de warmte van de zon? Zo tussen de buien door is het prachtig weer en als je de tijd neemt om naar boven te kijken, zie je echt de mooiste luchten. Donkere wolken met een felle zon levert een prachtig schouwspel op. Er is zoveel moois als je het wilt zien. De natuur gaat z', n gang. Een bloem staat niet te piekeren of ie wel mooi, geurig en/of kleurig genoeg is, nee, het groeit zoals het groeit.

Lees meer »

Workshop De ervaren medewerker!

Anneke werkt al jaren met veel plezier bij Cosis. Zij is echt een ervaren medewerker. Anneke werkt met veel plezier bij de theeschenkerij in Roden waar ze samen met de cliënten zorgt voor een hapje en een drankje maar ook voor veel gezelligheid. Dat is iets wat Anneke belangrijk vindt in het leven, gezelligheid en kijken naar mogelijkheden. Als zijn zichzelf nu vergelijkt met hoe zij was in het begin van haar carrière dan ziet zij dat ze een mooie ontwikkeling heeft doorgemaakt. Daar waar ze vroeger onzeker was, is zelfvertrouwen voor in de plaats gekomen en dat voelt heel goed.

Lees meer »

De keuze

De liefdevolle schop onder haar hol, zoals ze het zelf noemt, was nodig om haar transformatie op gang te brengen. Na verschillende psychologen, therapie en coaches te hebben afgelopen dacht Maria na 3 gesprekken; "Daar gaan we weer! Dit wordt ook niks".

Lees meer »

Op een halve manier leven? Dat wil je toch niet!!

Verpleegkundige en lerares verpleegkunde Jannet Buist was er helemaal klaar mee. Alles draaide om haar en haar rugklachten. Haar dochter attendeerde haar op het bestaan van Sanders + De Haan en zette haar daarmee een beetje aan.  Waarom is deze goedlachse moeder van drie kinderen een persoonlijk traject gaan volgen en wat heeft haar dat opgeleverd? 

Lees meer »